13 august 2013

Previziuni astrologice pentru 13.august.2013


O zi a exceselor astazi. 
Pentru unii dintre noi poate fi o zi in care indraznim mai mult decat ne putem asuma sau decat putem duce, fara asumare neaparat. 
Pentru altii, ziua de azi ii poate determina sa scape controlul lucrurilor, fara o aprofundare adecvata a implicatiilor si a consecintelor. 
Este o zi a contrastelor care ne pune in situatii limita, ne testeaza autocontrolul si profunzimea cu care simtim si integrat lucrurile si experientele ce se petrec acum in viata noastra. 
Desi suntem invitati sa privim spre esenta lucrurilor si a vietii, "ne fura" peisajul. 
Iluzia ca ar exista un motiv pentru care sa idealizam niste lucruri, persoane sau situatii, se poate transforma brusc in dezamagire si debusolare, culminand pana la frustrare sau impietrire a inimii. 
Cel mai indicat ar fi sa tratam cu responsabilitate si seriozitate elementele zilei de azi, inlocuind superficialitatea cu profunzimea si tendinta excesiva de a indrazni dincolo pe propriul potential cu incercarea de a ne depasi limitarile laun mod evolutiv. 
Numai asa putem profita de partile bune, subtile, ale zilei de azi. 
Si astfel, sa avem o zi cu talc, din care sa intelegem cum putem merge mai departe, fara sa cadem penibil sau in propria  capcana. 

Asadar, o zi frumoasa si inteligent consumata in propriul beneficiu sufletesc!:)