24 august 2013

Previziuni astrologice pentru 23-24-25.august.2013


Zile usor agitate, cu multa munca, cautari de solutii, accent pe detalii si gandire analitica ce poate fi dusa pana la pretentii destul de indraznete pentru ceilalti de la care avem asteptari. Tote acestea in principiu se intampla pentru a accesa un ideal sau anumite standard care ni se par corespunzatoare de accesat. 
Nu neaparat insa acestea sunt la fel de accesibile sau intelese de ceilalti, asa incat aici trebuie si merita sa masuram luand in calcul si detalii de ordin sufletesc. 
Dorinta de uniune si de apartenenta in relatii este activata, insa emotional nu suntem destul de mult sustinuti de impulsivitatea de a imbratisa foarte coerent cele mai bune sau corecte decizii acum. 
De aceea, dincolo de surprizele potentiale din aceste zile, exista si premisele de a fi mai calculati in evaluarea acestor decizii, zilele urmatoare. 
Asadar, inca putintica rabdare:) 
Gandirea ce devine foarte analitica, chiar carcotasa in anumite situatii, iar nemultumirea ca lucrurile nu sunt perfecte asa cum ne dorim devine din ce in ce mai constientizata. 
Totusi, perfectiunea este pentru fiecare dintre noi ceea ce definim noi si, posibil, ceea ce nu se astepata neaparat ceilalti. 
In continuare avem unele temeri de a actiona foarte concret pentru obiectivele, ambitiile si nevoile noastre, parca momentan ne lipsesc anumite elemente care sa ne dea confrot interior si siguranta. 
Acestea se vor clarifica mai mult din 5 septembrie incolo. 

Pana atunci, multe alte lucruri se mai pot petrece. Zile minunate va doresc tuturor!:)