26 august 2013

Previziuni astrologice pentru 26-27.august.2013


Zile mai bune decat cele anterioare, aparent mai linistite, in ciuda faptului ca munca si constiinciozitatea nu ne dau prea mult ragaz. 
Avem focus pe concretizare, pe dorinte, pe telurile noastre de viata proiectate pentru stabilitate si pentru ceea ce consideram ca trebuie sa avem si ni se cuvine.
Atasamentele sunt puternice, in special fata de lucrurile materiale si mai putin spirituale ale vietii, pretentiile cresc, iar ambitia de a obtine ceea ce ni s-a promis se poate transforma in anumite insistente si presiuni asupra celorlalti.
 Sau eventual ni le luam singuri, sau cel putin atragem situatiile in favoarea noastra, cu tinta clara, fie prin reprosuri, fie prin solicitari directe.
Desi apreciem mai mult diplomatia in aceste zile, cand vine vorba de ce ni se cuvine, nu concepem sa avem obstacole in calea revendicarii drepturilor.
Important este sa ne pastram bunul simt si eleganta in atitudine, asa cum avem si noi pretentia sa fim tratati. Altfel, sunt zile bune pentru plimbari prin parc si pentru timp placut petrecut cu persoane care ne confera incredere si determinare, ne motiveaza si ne inspira sau macar stim ca ne inteleg si ne aproba, alimentandu-ne astfel motive dintre cele mai diverse pentru a concluziona sau a actiona intr-un fel sau in altul.

 Zile frumoase si relaxante sa avem!:)