6 august 2013

Previziuni astrologice pentru 6-7.august.2013 (Luna Noua in Leu)


2 zile  amestecate, dinamice, destul de delicate  la nivel emotional. 
Aspectele astrale nu sunt dintre cele mai prietenoase, cu exceptia incurajarii de a indrazni, de a simti ca putem rupe anumite tipare. 
Insa si acest gen de impuls poate fi destul de greu de gestionat in sensul cumpatarii de a nu risca inutil, mizand pe elemente care nu sustin astfel de porniri. 

Aceste elemente ne pot bloca, ne pot ingreuna procesul de concretizare, motiv pentru care nemultumirea si senzatia ca nu mai apucam sa finalizam poate ceea ce ne dorim pentru ca parca ni se tot pun bete in roate, sunt accentuate. 


Iar aceasta accentuare ne apasa si ne tensioneaza, fie mocnit in relatia cu noi insine, dar si in relatiile cu ceilalti. 
Sunt zile mai degraba bune pentru a reflecta, zile de revelatii, pentru intelegerea provocarilor cu talc. 
Unii pot refula spontan, agresati de toate problemele adunate in ultima luna. 
Altii, se pot retrage usor uimiti de toata tevatura, incercand cu greu sa inteleaga ce se petrece in jurul lor si eventual sa afle si de ce... Raspunsurile pe care ne suntem datori fata de noi insine cumva sa le despistam (caci ele se regasesc cu siguranta subtil in ceea ce primim) vor face obiectul Lunii Noi ce se formeaza spre seara, cand un nou ciclu lunar se contureaza si care cere anumite schimbari, renuntari, adaptari, poate nu atat de facil de integrat. 
Important este ca in loc de tensiuni demonstrative sa incercam sa intelegem povestea despre noi si ceea ce ne inconjoara, de dincolo de sensul imediat, superficial, de masca. Atunci vom reusi sa acceptam altfel schimbarile. 
Mai ales ca acum aproximativ o luna poate ne-am dorit niste lucruri...iar acum avem ocazia, intelegand mai in profunzime, sa re-incepem o alta etapa altfel, spre ceea ce avem nevoie cu adevarat, caci la acest aspect se rezuma multe dintre cele care se petrec acum: reintoarcerea spre sine si alegerea esentei vietii. 
Statusul acestor zile ar fi...."in asteptare", nu pentru prea mult timp. 
Poate un anumit tren nu a sosit inca si deci nu merita neaparat sa ne urcam in orice alt tren, riscand sa ne indepartam de destinatie. Insa multe informatii valoroase pentru o noua directie putem afla, care sa ne ajute sa si decidem coerent. 

Zile senine va doresc tuturor si cugetare inteligenta! :)