12 iunie 2013

Previziuni astrologice pentru 12-13-14.06.2013


Zile controversate, presarate pe alocuri cu placeri, voie buna si creativitate, pe de alta insa, cu orgolii, ambitii, flexibilitate deficitara. 
Spiritul de luptator si simtul dreptatii pot fi in aceste zile cel putin motive de mici conflicte cu argumente foarte vehemente, mai ales daca ne trezim in situatia ca trebuie sa ne aparam pozitia. 
Mandria sau demnitatea nu ne lasa sa cedam si nici usor nu stim sa pierdem. 
Ne ascultam inima cand vine vorba de cerintele si pretentiile sufletului si nu atat de mult cand situatiile care se ivesc cer diplomatie si acceptarea schimbarilor atat de obiective cat sa ne ajute sa depasim anumite limitari sau reticente. E adevarat ca pe de o parte stim ce ne place, ce vrem, ce ar trebui sa facem, iar pe de alta nu ne e atat de usor sa facem pasul inainte. Poate nu inca. 
Putem da timpului timp pentru noi cu conditia sa intelegem ca nevoile nu trebuie confundate cu ambitiile. 
Validarea a ceea ce avem nevoie sa mergem mai departe se cere a fi facuta obiectiv prin filtrul ratiunii dar si al simtirii, respectiv sa selectam cu atentie ce avem de facut si sa si dispunem. 
Dorintele sunt cele care ne ghideaza si este posibil sa avem senzatia ca a nu face un anumit lucru ne poate proteja, sau a face un altul ne poate apara. 
Totusi, nu ceea ce avem acum in viata noastra este neaparat confuz, cat influenta trecutului si a unor sechele sufletesti sa nu ne permita sa luam o hotarare. 
Problema se poate pune nu legat de decizie, care teoretic este luata, ci de cum sa procedam astfel incat sa ne asiguram ca ne va fi mai bine decat acum si nu mai rau. 
Nu suntem foarte confortabili cu aceasta responsabilitate. 
Suntem in schimb foarte confortabili cu distractia, veselia, petrecerea timpului in compania unor oameni pozitivi care ne stimuleze din punct de vedere intelectual si social. 
De aceea in aceste zile investim cu interes si placere in momente petrecute cu oameni efervescenti care ne motiveaza si ne pot inspira. 
Relatia cu copiii poate fi una foarte buna, creativitatea este activata, iar reactiile si initiativele in dragoste pot fi demonstative si interesante. 

Aceste zile intretin fericirea pentru cei care stiu si doresc sa o experimenteze.

Recomandarea acestor zile este sa imbinam utilul cu placutul pentru avantaje care sa ne satisfaca si orgoliul, dar si interesul si totodata sa nu ne risipim energiile in dispute, tensiuni (interioare sau cu ceilalti), tendinte de razbunare sau ambitii exagerate, caci consecintele ne pot da de lucru mai tarziu. 
Decat regrete, mai facil ne este sa ne permitem curaj si indrazneala pentru ce avem nevoie si ne place si in acelasi timp face sens din mai multe considerente. 
Iarasi, foarte important, putem folosi ambitia si forta interioara pentru a lupta pentru ceea ce meritam si avem, dupa o (auto)evaluare corecta, lucru care ne poate asigura un castig. 

Zile frumoase si profitabile sa avem!:)