11 iunie 2013

Previziuni astrologice pentru 10-11.06.2013


O zi frumoasa astazi, care ne face legatura cu trecutul, cu familia, cu traditiile si obisnuintele ce ne fac sa ne simtim in siguranta. 
Zona afectiv-emotionala este accentuata, pot aparea discutii sau doar stari melancolice despre lucruri ce s-au petrecut in trecut, sau despre anumite valori si principii care ne dau siguranta unei vieti cu cele stiute. 
Ceea ce este necunoscut, netestat sau pur si simplu nou, poate genera reticenta, chiar temeri si limitari in a incerca sau accepta. 
Totusi, este o zi minunata pentru tot ceea ce tine de sufletul nostru. 
In anumite situatii, poate aparea reactivarea unor rani sentimentale sau dorinte de razbunare. 
Mai ales pentru ca in opozitie cu linistea noastra se afla anumite provocari sau invitatii de a ne detasa de zona de confort tocmai pentru a depasi unele angoase si a ne vindeca de anumite rani, unele mai recente sau altele mai vechi, ce ne marcheaza in prezent prin neacceptarea ca trecutul ramane valoros doar prin evolutie la timpul prezent. 
Suntem provocati o perioada mai lunga de timp de acum inainte sa ne depasim propriile cutume si sa ne manifestam sufletul asa cum simte el sa fie liber, fara retineri si temeri nefondate in esenta. 
Pentru dragoste, azi si maine sunt zile favorabile, la fel si pentru mici surprize. 
Recomandarea este sa dam importanta trairilor interioare, caci pot avea un mesaj valoros. 
Azi si maine, timpul petrecut cu familia este in atentia noastra sau anumite rezolvari de chestiuni familiale pot avea loc si poate fi un moment potrivit pentru clarificari si aducerea trecutului in prezent pentru lamuriri si concluzii. 
Intuitia este activata si o putem utiliza in ceea ce ne cere sufletul. 

Zile frumoase si benefice pentru suflet va doresc tuturor!:)