29 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 11-a

Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 11-a, indica perioada de construire si definire a planurilor si visurilor noastre, concretizarea sperantelor si castigarea de prieteni si protectori pe termen lung.

In aceasta perioada, proiectele si planurile pe care intentionam sa le concretizam, au sansa de a deveni realitate cu beneficii pe termen lung, prin maturitate, seriozitate si corectitudine. Aceste calitati devin acum obligatorii, trebuie sa ne ajutam de ele pentru a asigura lent dar sigur succesul in demersurile noastre referitoare la punerea in aplicare a planurilor.
Este posibil sa intampinam obstacole, blocaje, amanari sau complicatii in aceste demersuri, menite sa ne stimuleze rezistenta la stres, ambitiile si vointa in realizarea scopurilor pe care ni le propunem.
Deasemenea relatiile cu prietenii sunt supuse acum reevaluarii, reconfigurarii pe alte criterii, pentru cladirea unor relatii de prietenie adevarata, de lunga durata, posibil valabile pe viata.
Tot ceea ce intreprindem acum este conditionat de termene, legi, reguli, astfel incat suntem nevoiti sa fim corecti si sa actionam in cadru legal.
Prin intelegerea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam indeplinirea obiectivelor si visurilor noastre, aprecierea unei relatii de prietenie care merita si se conformeaza principiilor noastre si acceptarea de a pastra doar ce este relevant, solid si viabil pentru viata noastra.