4 iulie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 12-a

Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 12-a, indica perioada de incheiere a ciclului de 30 de ani, moment in care suntem invitati sa demonstram ce am invatat si realizam in aceasta viata, se face bilantul vietii noastre de pana acum.
Este posibil sa traim stari interioare dintre cele mai complicate, dificil de inteles, nevoia de izolare, retragerea din mediul social, introspectii, uneori chiar depresii.
Avem parte acum de eventuale blocaje in legatura cu expunerea noastra, putem munci de acasa sau putem gasi alternative de manifestare a sufletului nostru in confruntarea cu viata.
Probele de destin cer acum intelepciune, rabdare si atentie pentru sufletul nostru. Greselile din trecut sau fuga de realitate sau din fata provocarilor vietii isi cer dreptul acum, fapt ce poate implica si plata unor datorii karmice pentru purificarea si slefuirea sufletului, pentru evolutia noastra.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, poate cel mai apasator dintre toate, realizam ce viata am avut pana in prezent, ce am gresit, explicarea a ceea ce reprezinta acum viata pentru noi, cat suntem de pregatiti pentru o noua etapa a vietii noastre.