2 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 4-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 4-a, indica stabilitate in planul familial: familie, casa, camin.
Este o perioada benefica intemeierii unui camin, investitiei intr-o locuinta, asezare la casa noua.
Posibilitatea de mutare dintr-un loc in altul ca si oras / localitate / tara este redusa datorita dorintei noastre de stabilitate si a greutatii cu care suntem dispusi sa facem o astfel de schimbare radicala, care implica si riscuri.
Legatura cu locul natal este puternica.
Exista posibilitatea ca toate acestea sa presupuna si mici dificultati sau piedici, insa Saturn ne invita la rabdare, disciplina, organizare si planificare eficienta astfel incat sa obtinem ceea ce ne-am propus, iar asta sa merite.
Sunt benefice de asemenea investiile legate de confortul casnic.
Este o perioada buna pentru intemeierea unei familii iar sansele ca familia sa se intregeasca cu un nou membru sunt sustinute.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam relatii serioase si mature cu membrii familiei, stabilitate in ceea ce priveste casa si caminul, timp pretios petrecut mai mult in familie decat inafara ei, stabilitatea sentimentelor si a celor mai intime simtiri ale sufletului nostru.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum de Saturn, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii