7 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 6-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 6-a, indica o perioada de stabilitate la locul de munca, de seriozitate acordata muncii noastre si sarcinilor de zi cu zi, implicand si o atentie mai accentuata pentru sanatate.
In aceasta perioada suntem invitati sa invatam modestia si smerenia in relatiile cu colegii de munca, precum si responsabilitatea in ceea ce priveste activitatea noastra profesionala, asumarea cu demnitate si seninatate a noilor sarcini si responsabilitati.
Este momentul in care ne putem construi o pozitie stabila la locul de munca si relatii solide cu cei cu care lucram in cadrul serviciului. Odata cu cresterea responsabilitatilor si sarcinilor, ne creste si aprecierea din partea celorlalti, dovedind ca suntem intr-adevar persoane de incredere pe care se pot baza.
Este indicat sa evaluam corect activitatile ce ne revin, sa fim constienti de ceea ce suntem in stare si ce nu, fara sa fortam, ci sa ne demonstram capacitatile si abilitatile profesionale intr-un mod cat mai corect si mai onest.
Deasemenea se impune precautie in asumarea muncii noastre, astfel incat sa ne concentram pe cultul lucrului bine facut, de preferat suficient si bine decat mult, depasire si neasumare.
In aceasta perioada ne putem confirma daca ceea ce facem este ceea ce ne trebuie si ce avem nevoie cu adevarat, daca ne regasim in ceea ce facem acum sau decidem sa ne reorientam profesional, pentru stabilitate pe termen lung.
Nu este favorizat abandonul din fata dificultatilor, ci rabdare, vointa si rezistenta de a le duce la bun sfarsit intr-un mod onorant pentru noi si ceilalti. Este deasemnea momentul fundamentarii cunostintelor profesionale acumulate in scopul perefctionarii si obtinerii de satisfactii si avantaje pe termen lung.
Este de preferat sa evaluam daca ceea ce muncim acum este ceea ce ne reprezinta cu adevarat. A munci fara sa ne faca placere poate genera mahnire si frustrari sufletesti, care, la randul lor, pot dezvolta o afectiune si ne pot periclita sanatatea.
Este important acum sa acordam o atentie deosebita sanatatii, sa ne revizuim stilul de viata si sa il inlocuim cu unul mai sanatos, evitand astfel o astfel de impunere generata de acest tranzit.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioda acestui tarnzit, realizam maturizare in abordarea muncii si a serviciului nostru, respectul celor din jur, castigand atat stima de sine cat si din partea celorlalti pentru ceea ce suntem sau am devenit: oameni de nadejde, seriosi, constiinciosi, perseverenti fata de munca si asumarea rezultatelor muncii noastre. De acum inainte incepe o noua etapa profesionala sortita succesului cu amendamentul ca eforturile noastre, pentru a fi rasplatite cum se cuvine, trebuie sa demonstreze rezistenta si consistenta.