27 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 10-a

Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 10-a, indica reorganizarea si redefinirea planului si statutului socio-profesional. In aceasta perioada ne putem confrunta cu situatii delicate care ne pun rabdarea la incercare, ce vizeaza planul profesional in maniera in care acesta atrage dupa sine statutul nostru in societate. In masura in care aceste teste nu sunt bine percepute, intelese si acceptate, putem avea suprize neplacute la locul de munca, ni se poate pune la indoiala imaginea in mediul profesional si chiar si in anturajul social, prin defaimare, denigrare, respindere sau indiferenta celorlalti.
De aceea este important sa tratam prioritar securitatea si stabilitatea profesionala, sa acceptam o situatie de stagnare sau nesatisfacerea ambitiilor la nivelul pretins.
Cariera noastra poate cunoaste acum stabilitatea, se poate dezvolta cu pasi lenti si sigur spre succes, putem vedea concretizarea promovarii, a evolutiei in plan profesional, conform cu ceea ce am acumulat si am demonstrat.
Acum avem sansa sa ne cream temelia, baza de dezvoltare spre atingerea apogeului in cariera, generand astfel aprecierea si respectul din partea celorlalti.
Prin intelegerea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam rasplata muncii noastre prin schimbarea cu un nou statut, ca generator de satisfactii profesionale referitor la imagine si plan financiar, obtinerea unei pozitii ce ne onoreaza in societate prin statut social si profesional, rasplata muncii noastre din ultimii ani, stabilitate si maturitate in reprezentarea proprie in fata lumii.