3 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 5-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 5-a, indica stabilizarea si asezarea relatiei sentimentale pe un teren mai sigur.
In aceasta perioada intervine seriozitatea, responsabilizarea si asumarea iubirii, a relatiei de dragoste in care suntem implicati, sentimentele tind sa devina mai bine definite si mai durabile.
Astfel acordam mai multa importanta sentimentelor noastre, avem tendinta sa ne dorim o dragoste adevarata si solida in schimbul unei relatii de scurta durata sau superficiala.
Relatiile de iubire care se formeaza pe parcursul acestui tranzit au sansa sa fie unele durabile in timp si consistente. Uneori putem fi mai retinuti in exprimarea sentimentelor, accentul se pune acum pe fapte, astfel ca dragostea impartasita nu este stridenta, ci decenta si serioasa.
Acum ne putem concentra pe obtinerea unui anumit statut prin intermediul relatiei sentimentale pe care o dezvoltam, prin dorinta unor beneficii sigure si serioase, astfel ca ratiunea poate cantari puternic in alegerile noastre sentimentale.
A urmari si motive rationale pentru care ne dorim, cautam si acceptam o anumita relatie de iubire, nu inseamna decat validarea a ceea ce simtim din perspectiva maturizarii si a materializarii dorintelor sufletului nostru. A fi indragostit presupune acum si consideratii cerebrale.
Copiii pot aparea mai greu in aceasta perioada, este necesara intelegerea faptului ca un copil vine in viata noastra cu un scop si de aceea vine atunci cand trebuie si nu neaparat atunci cand vrem noi. Acest lucru nu inseamna nicidecum ca trebuie sa ne descurajam, ci sa ne sedimentam speranta, cu rabdare si vointa.
Nu sunt avantajate speculatiile sau castigurile provenite din jocurile de noroc, ci dovada maturitatii si cumpatare inclusiv in legatura cu asteptarile noastre financiare.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam maturizare in iubire, intelegerea iubirii ca o investitie serioasa pentru noi, analizand si partea rationala a sentimentelor noastre, invatarea asteptarii cu rabdare in legatura cu copiii, evaluarea totala si corecta a sentimentelor noastre prin asumare si valorificare in acord cu interesele noastre emotionale si rationale depotriva.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum de Saturn, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii