24 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 9-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 9-a, indica o perioada de clarificare a viziunii noastre despre viata, a conceptiei filozofice, morale, de natura spirituala sau religioasa asupra rolului nostru in aceasta viata, o reconfigurare a propriului sistem de valori.

Este o perioada benefica pentru studii superioare sau aprofundate legate de un anumit aspect caruia ii dam importanta majora.
Este timpul pentru a ne aseza, pentru a alege in schimbul calatoriilor din lumea fizica calatoriile prin intermediul studiilor, imbogatirea sufleteasca prin cunoasterea superioara.
Se va resimti acum un interes mai accentuat pentru studiul limbilor straine sau al culturii diverse, in scopul atingerii unui nivel de educatie superior.
Deasemenea, relatiile cu strainatatea sau strainii pot cunoste acum obstacole, blocaje sau dificultati, pe care suntem invitati sa le evaluam, sa le intelegem si ni le asumam, prin maturitate si intelepciune.
Este de preferat stabilirea obiectivelor si prioritatilor inafara cadrului care presupune deplasarea sau calatoriile in strainatate.
Valorificarea cunostintelor si devoltarea acestora intreprinse acum, ne vor asigura un loc si un rol definitoriu in viata.
Prin intelegerea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam intelegerea gradului de satisfactie in ceea ce priveste cunoasterea, fundamentarea propriilor conceptii despre viata si descoperirea viziunii si abordarii a ceea ce suntem raportat la viata noastra, viziune ce se va instala in sistemul nostru de valori, posibil definitiv, pentru viitor.