1 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 3-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 3-a, indica stabilitate in relatia cu cei apropiati, uneori chiar si prin racirea relatiilor care devin astfel mai serioase.

Relatiile interumane pe care le cream in aceasta perioada se vor dovedi a fi stabile si durabile in timp, dar in acelasi timp pot fi si incercate de blocaje de comunicare.
Se impune deasemenea atentie si precautie referitor la contracte, negocieri, studii (in principiu de scurta durata). Studiile pe care le incepem, le urmam si le finalizam acum ne pot ajuta in drumul nostru spre o cariera de succes.
Putem simti in aceasta perioada nevoia de termen de comparatie sau confirmari din exterior pentru a fi siguri si a avea curajul sa actionam in sensul intuitiei si al nevoilor noastre.
Deasemenea putem deveni mai ambitiosi, mai perseverenti in aceasta perioada in ceea ce priveste studiile.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam importanta relatiei si comunicarii cu cei din jur, asimilarea si fundamentarea informatiilor, maturizarea relatiilor cu rudele, fratii si surorile sau cei apropiati, prietenii durabile in anturaj, maturitate in gandire prin intelegerea lumii concrete si a aspectelor practice ale vietii.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum de Saturn, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii