31 mai 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 2-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 2-a, indica o perioada de stabilitate sau stagnare in legatura cu resursele noastre, de la calitati si talente native care acum pot cunoaste o imbunatatire si pot atinge un nivel superior (prin munca si constiinciozitate), pana la resursele noastre materiale (obtinute prin munca proprie, castiguri in schimbul muncii).
Suntem invitati sa cunoastem suficienta materiala prin ceea ce avem, fara prea mari pretentii, sa apreciem cu adevarat ce avem deja si sa fim cerebrali in legatura cu ceea ce ne dorim, sa stim sa alegem constanta si siguranta in schimbul risipei, ambitiilor nefondate sau investitiilor speculative.
Investitiile favorizate in aceasta perioada sunt cele care ne valorifica gradul de satisfactie materiala in timp, incet si sigur. De aceea este bine sa gandim rational investitiile pe care le facem, fie ele si sufletesti deopotriva.
Sunt favorizate de asemenea acumularea financiara, economiile si reevaluarea cheltuielilor prin ajustarea acestora acolo unde este nevoie, conferind astfel calitate vietii printr-o valoare reala a castigurilor.
Economisesc azi pentru maine este deviza acestei perioade.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam valoarea banului, costul ambitiei de a obtine bunuri materiale cu orice pret, investitii, reechilibrarea bugetului si ratiunea de a cheltui facand balanta intre ceea ce castigam/avem si ceea ce putem avea prin ceea ce suntem.

va urma...

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum de Saturn, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii