3 mai 2010

Succesul socio-profesional, in viziune astrologica (Mijlocul Cerului)

Mijlocul cerului reprezinta cuspida casei astrologice a X-a – casa realizarilor socio-profesionale si a succesului si indica modalitatea in care ne prezentam in societate, ambitiile noastre de realizare, evolutia noastra in plan profesional, precum si potentialul si calitatile exercitate in plan profesional. Deasemenea, arata tipul de statut socio-profesional de urmat.

Mijlocul Cerului mai poate simboliza si genul de cariera spre care avem predispozitii si potential de a avea succes.
Pozitia Mijlocului Cerului se poate regasi in oricare dintre cele 12 zodii (Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti), in functie de astrograma natala a fiecaruia.

Mijlocul Cerului in Berbec
Esti optimist si dispui de sprijin in cariera ta. In tinerete ai tendinta de a aborda o profesie care se va dovedi a nu fi neaparat cea potrivita, insa pe parcurs vei descoperi care este drumul profesional ce iti asigura succesul. Ai abilitati competitionale, iti place concurenta, nu iti este teama de ea si te stimuleaza. Muncesti cu forta, pasiune si ambitie pentru a atinge o cariera de succes. Lupti cu darzenie pentru o pozitie de top in domeniu, fiind uneori considerat chiar lipsit de scrupule sau destul de tupeist. Ai si calitati de sef, ceea ce te si gandesti sa devii, lucru care te face sa te simti persoana potrivita la locul potrivit.

Mijlocul Cerului in Taur
Muncesti din greu pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus si te gandesti in special la avantajele materiale obtinute in urma eforturilor tale. Dai dovada de exigenta atat cu tine cat si cu ceilalti in mediul profesional, ai mare putere de concentrare pe obiectivele de indeplinit, esti stabil la locul de munca, insa urmaresti motivarea financiara mai mult decat ceea ce ar tine de functii foarte inalte. Succesul socio-profesional reprezinta pentru tine linistea si confortul dorit.

Mijlocul Cerului in Gemeni
Pentru tine, prezinta interes profesiile prin intermediul carora poti comunica si prin care ai parte de stimulare intelectuala. O conditie sa fii motivat este ca profesia aleasa sa iti ofere mobilitate si flexibilitate. Ai capacitatea de a avea cumul de functii sau chiar 2 job-uri in acelasi timp.Te descurci de minune in munca cu clientii, urmaresti cresterea gradului de satisfactie al acestora. Depui aproape orice efort in atingerea succesului profesional si nu te dai in laturi in fata provocarilor sau schimbarilor.

Mijlocul Cerului in Rac
Muncesti cu daruire si urmaresti pe parcursul vietii sa alegi cea mai potrivita cariera pentru tine. Un rol foarte importnat in alegerea carierei il poate avea familia. Esti foarte sensibil la schimbari, desi evolutia ta profesionala poate cunoaste cresteri dar si scaderi, oscilatii care te nelinistesc si care iti pot provoca numeroase introspectii cu privire la alegerile pe care trebuie sa le faci. Cel mai mult in cariera, pentru tine conteaza securitatea, iar aria de desfasurare e de preferat sa fie in tara natala si mai putin in strainatate. Poti foarte bine sa prestezi o munca la domiciliu, insa foarte important este sa-ti fixezi un tel precis pentru care sa lupti si pentru care sa fii pregatit sa faci fata diverselor provocari.

Mijlocul Cerului in Leu
Esti muncitor, harnic si constiincios in munca pe care o prestezi, dornic de a face lucrurile cat mai bine si precis. Reputatia si notorietatea sunt foarte importante pentru tine, urmarind sa atingi un statut socio-profesional de succes. Ai abilitati de lider, porti detine cu succes functii de conducere, lucru care te onoreaza. Ii poti determina pe ceilalti sa dea tot ce e mai bun, poti lucra si in echipa, insa cel mai mult te motiveaza fie sa conduci echipa, fie sa-ti dezvolti propria afacere, sa fii propriul tau sef. Ai nevoie de libertate si putere de decizie pentru a-ti construi o cariera stralucita.

Mijlocul Cerului in Fecioara
Esti o persoana foarte muncitoare si dai dovada de seriozitate in activitatile si responsabilitatile profesionale. Ai viziune de ansamblu, insa pui mare pret pe detalii din tendinta de a atinge perfectiunea in tot ceea ce faci. Esti un bun executant/subaltern, foarte atent la activitatea pe care o alegi sau o ai de facut. Stai mai degraba la baza succesului celorlalti decat in fata. Tenace, bun strateg, nu-ti este teama de monotonie, fiind angajatul perfect. Cand ai un scop precis, nu te abati de drumul tau in atingerea succesului activitatii prestate, urmarind cu atentie fiecare detaliu. Esti destul de putin sociabil atunci cand muncesti, focusandu-te in mod special pe obiectivele de indeplinit cu multa responsabilitate.

Mijlocul Cerului in Balanta
Fire diplomotica, bun mediator, esti jovial si stii sa te faci placut in mediul in care lucrezi, astfel ca poti ajunge usor acolo unde iti doresti. Castigi repede simpatia celorlalti si poti in acest mod sa-ti deschizi multe porti catre success. Succesul tau va fi unul de bun simt, nicidecum exagerat, ci vei ajunge exact acolo unde trebuie in timpul care trebuie. Ai excelente abilitati de a lucra cu oamenii, iar succesul tau va fi asigurat prin socializare si crearea unor relatii frumoase cu ceilalti, posibil prin ceilalti.

Mijlocul Cerului in Scorpion
Detii o forta mentala extraordinara si ai o ambitie si tenacitate covarsitoare de a ajunge acolo unde iti propui. Atunci cand iti alegi cariera esti foarte hotarat si determinat, insa este de preferat sa-ti alegi o cariera care iti place si care sa aiba legatura cu oamenii. Faptul ca ceilalti au succes iti trezeste dorinta de a ajunge si tu cel putin in acelasi punct, astfel ca te mobilizezi in a deveni puternic dpdv socio-profesional, statut care urmaresti sa iti aduca si prosperitate.

Mijlocul Cerului in Sagetator
Ai parte de o buna evolutie in domeniul profesional, poti atinge pozitii inalte. Poti avea succes in profesiile care implica multe calatorii, in special in strainatate. Ai cultul lucrurilor bine facute si te motiveaza provocarile in munca pe care o prestezi. Ai insa nevoie de libertate de miscare in actiunile tale, esti optimist si nu prea stii sa pierzi. Te avantajeaza sa lucrezi pe 2 planuri in acelasi timp si mai ales independent.

Mijlocul Cerului in Capricorn
Esti o fire perfectionista, ai capacitatea de munci bine in profesii dificile sau de a gestiona bine chestiunile dificile. Precaut, rabdator, nu vei renunta niciodata sa urci, cu pasi mici si siguri, spre locul unde iti poti exercita puterea si autoritatea. Spirit critic si uneori carcotas, esti perseverent in tot ceea ce faci, ajungand astfel sa detii succesul, pe care, odata ce l-ai atins, il poti mentine timp indelungat, oferindu-ti astfel stabilitatea de care ai nevoie.

Mijlocul Cerului in Varsator
Esti extrem de libertin in activitatile profesionale, fapt ce te poate determina sa-ti alegi un job care presupune originalitate si noutate permanenta. Ai viziune proiectata in viitor, perspectiva fiind masura de control asupra lucrurilor in cazul tau. Activitatea ta e de preferat sa fie una de viitor, creativa si originala, astfel incat sa fii motivat sa-ti doresti neaparat succesul. Cel mai bine lucrezi in echipa sau pentru o masa mare oameni.

Mijlocul Cerului in Pesti
Tinzi sa fii nehotarat, ezitant sau evaziv in alegerea unei meserii prin care sa obtii succes. Mai debraga munca te alege pe tine. Drumul spre succes nu este unul usor, ci poate fi presarat cu amanari, intarzieri sau chiar obstacole. Esecul te poate demoraliza si te face sa te retragi din fata provocarilor. Esti devotat, insa nu iti doresti cu orice pret o cariera de succes, mai degraba poti detine o functie totusi importanta dar aflata in umbra. Idealist din fire, iti poti face iluzii cu privire la reusita socio-profesionala si de aici, dezamagiri. Cel mai potrivit job ar fi unul prin care sa poti actiona in folosul celorlalti si pentru ei, sacrificandu-ti calitatile si potentialul pentru o cauza umana.

Daca vrei sa afli unde este pozitionat Mijlocul Cerului (MC) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii