15 iunie 2010

Tranzitul lui Saturn prin casa a 7-a


Conform descrierii Tranzitului lui Saturn - secretul evolutiei / recompensa vietii, tranzitul lui Saturn prin casa a 7-a, indica evaluarea / reevaluarea corecta a relatiei / casatoriei si a parteneriatelor de orice fel, prin maturitate.
In aceasta perioada cele mai importante relatii din viata noastra, fie ele de casatorie, relatii sentimentale sau profesionale, ne pot fi puse la incercare, prin teste menite sa dea la o parte ce nu avem nevoie pentru sufletul nostru, ce nu este benefic in aceste relatii, pentru a face loc unei noi abordari in cadrul asocierilor noastre sau pentru a le inlocui cu altele noi, mult mai serioase si mai constructive pentru noi.
Este foarte important acum sa constientizam ca modul in care Saturn transeaza prin testele la care suntem supusi (la care noi suntem nevoiti sa raspundem corect fata de noi insine) are rol esential in evolutia noastra, iar aceste schimbari, chiar daca uneori ni se par dure sau nu le putem percepe in profunzimea lor care este intotdeauna una corecta, prin puterea noastra de adaptabilitate si deschidere pentru mai bine, ne aduc implinirea.
Este drept ca aceasta implinire poate fi constientizata si recunoscuta mai tarziu, insa, cu rabdare si perseverenta in cautarea fericirii in relatiile noastre, vom avea parte garantat de ceea ce ne implineste concret si cu adevarat. Redresarea poate fi dificila, poate implica mari eforturi emotionale, rationale sau pshice din partea noastra, insa la final vom constata prin recunostinta de sine ca a meritat.
Este momentul sa aflam daca partenerul/partenerii de viata/afaceri sunt oamenii potriviti ce pot juca in realitate un rol semnficativ in drumul nostru spre succesul personal / profesional.
In relatiile existente, avem acum ocazia de a ne evalua propriul sistem de valori astfel incat sa facem alegerile corspunzatoare, in acord cu dorintele si nevoile noastre. Aceste relatii pot parea ca devin mai reci, in realitate doar mai serioase, mai stabile si mai solide, in sensul maturizarii de ambele parti.
Este un moment benefic pentru casatorie, pentru dezvoltarea unei afaceri pe termen lung sau construirea unor relatii durabile.
Prin invatarea lectiilor lui Saturn in perioada acestui tranzit, realizam calitatea relatiilor noastre, aprecierea reala a acestora, seriozitate si maturitate in parteneriatele noastre si vom invata sa ne dorim si sa acceptam doar acele persoane si legaturi cu impact pozitiv si constructiv in viata noastra.