26 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Sagetator / Ascendent in Sagetator


Cariera si bani
Anul 2012 se anunta norocos in plan profesional, atat in ceea ce priveste activitatile si proiectele de care te ocupi, cat si legat de relatiile cu colegii si mediul de lucru. Nu te plictisesti, ai activitati diverse, insa fii temperat cu eforturile pe care le depui, atfel incat sa fii eficient si sa nu te trezesti ca nu faci fata responsabilitatilor. Pe de o parte ar fi pacat. In plus, atentia si concentrarea poate avea si ea de suferit.
Poti avea tendinta de a te implica si in proiectele celorlalti. Ar fi bine totusi sa te rezumi la acelea care merita si care iti pot aduce avantaje reale.
Ai anumite nemultumiri adunate de mai demult, simti ca poti mai mult si ca esti pregatit pentru urmatorul pas, fie chiar si usor diferit de ceea ce obisnuiai sa faci. Deja pregatesti aceasta miscare de ceva timp, iar rezultate concrete poti avea in acest an, foarte favorabil pentru tine pentu cariera.
Esti gata sa faci fata cu brio testelor de orice fel si iti doresti succes. Vor exista oportunitati cu impact pozitiv si asupra sectorului financiar. Nu este exclus sa ai de evaluat si varianta de a lucra in strainatate sau pentru alte tari.
In a doua parte a anului, mai exact in vara, se pot construi relatii interesante si reciproc avantajoase. Totusi, in acelasi timp, nu-ti place deloc cum evolueaza atmosfera la locul de munca. Nevoia de schimbare incepe sa te preseze si esti foarte ambitios sa reusesti. Incearca totusi sa tratezi situatiile cu diplomatie, e bine sa lasi mereu o usa deschisa.
In doua jumatate a lunii mai si in iunie risti sa amesteci lucrurile si sa devii destul de subiectiv in relatiile profesionale, ceea ce nu neaparat te avantajeaza. Alege macar calea de mijloc.
In vara, este o peroada buna in plan financiar, cand iti poti (re)negocia castigurile.

Dragoste
Dragostea este un domeniu la fel de important ca si cariera in viata ta in 2012. Un an foarte interesant, in care intamplarile se pot trasnforma rapid in relatii, sau relatiile sa ajunga doar niste intamplari.
Socializezi, iti faci noi cunostinte si lumea roieste in jurul tau. Ai toate sansele sa experimentezi incidente placute, surprinzatoare, dar care totusi tin de destin. Tot ce se petrece are un rol in viata ta si vei invata din fiecare experienta traita.
Traiesti la maxim, iti plac provocarile si esti motivat de stimulentele inedite. Ai nevoie de libertate si in cazul in care nu o obtii usor, faci rost de ea brusc. Vrei sa te desfasori asa cum simti, chiar daca asta inseamna sa-i uimesti pe cei din jur. Iti asumi asta si faci asa cum iti doresti.
Pentru cei ce se afla deja intr-o relatie, poate fi vorba de momentul oficializarii, in a doua parte a anului. Sau de ce nu, de venirea pe lume a unui copil.
Cert este ca un astfel de an dinamic cumva asteptai de mai mult timp, iar daca lucrurile ce se intrevad sunt dintre cele care reprezinta o provocare pentru tine, nu te dai in laturi.

Sanatate
Ai parte de un an fara probleme majore legate de sanatate. Totusi, volumul de munca, stresul si odihna insuficienta te pot dezechilibra. Digestia si tiroida pot fi afectate.
Evita excesele, nu uita sa te mai si relaxezi si cand ti-e mai greu, alege o sedinta de masaj in locul ingrijorarii.