15 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Leu / Ascendent in Leu


Cariera si bani
In 2012 stii mai bine ce vrei in cariera si devii determinat sa-ti dezvolti anumite abilitati in acest sens.
Ai foarte mult de lucru insa asta nu te sperie, ba chiar incepi sa vezi lucrurile usor diferit de ceea ce obisnuiai pana acum.
Experientele din ultimii ani te-au ajutat sa-ti redefinesti sistemul de principii, valori si filosofia de viata, asa incat te mobilizezi si dai tot ce poti, cu mare ambitie si inflacarare, pentru a face pasul urmator.
Este un moment bun pentru a te concentra pe imbunatatirea statutului profesional, poti avea parte de un apogeu in cariera care sa nu te aseze nu numai pe o pozitie importanta, dar care te expune mai mult. Esti in centrul atentiei, proiectele iti merg din plin iar oamenii se pot baza pe tine. Tu decizi insa cine si ce alegi sa fii in ochii lor. Toate acestea pot avea si o miza financiara interesanta, poti castiga mai mult si prin ceea ce ai sa-ti apreciezi mai mult propria valoare. Pentru tine, stabilitatea financiara poate insemna incredere.
Atentie ce acte semnezi si ce intelegeri stabilesti in a doua jumatate a lunii martie, caci mesajele se pot distorsiona sau cele agreate sa nu fie in final conform cu ce s-a agreat. Fii flexibil, profita de aceasta perioada pentru clarificari si negocieri. In aprilie si prima parte a lui mai, poti avea o imagine mai clara.
In alta ordine de idei, pot avea loc restructurari care sa te afecteze indirect. Totusi, poti vedea partea plina a paharului: poate chiar aceste schimbari sunt necesare ca tu sa evoluezi, inclusiv pe scara ierarhica.
Schimbarea locului de munca este deasemenea o varianta, daca cel actual nu mai corespunde pretentiilor si aspiratiilor tale, asa ca, fii deschis oportunitatilor si vei avea ce sa alegi!

Dragoste
In primele luni ale anului este foarte posibil sa te (re)indragostesti, de persoana din relatia actuala sau de un nou partener. Iubirea pluteste in aer si cheful de indragosteala deasemenea. Lasa-te dus de val si traieste la maxim dragostea, este antidotul principal pentru o viata frumoasa in cazul tau!
Anumite relatii se pot oficializa pana in toamna, altele pot incepe cand nu te astepti si cum nu ti-ai imaginat. Fii pregatit pentru experiente inedite si alege fericirea, chiar daca asta inseamna schimbare. Schimbarile care pot interveni in sectorul amoros se pot consuma in cadrul relatiei existente, pentru o revigorare sentimentala. Atentie insa: te poate lua valul si te poti trezi in situatii pe care nu le-ai anticipat.
Incepi sa pui mare pret pe lucrurile concrete si pe fapte si nu te mai multumesti cu situatiile de fond. Vrei mai mult si in special iti doresti sa stii cum stai si cat de important esti pentru cel de langa tine. Ai putina rabdare pana in luna martie, cand este o perioada buna in care sa clarifici orice urma de indoiala in plan amoros. Scapi si de ceata care se asternuse de ceva timp peste perspectivele de viitor.
Poti fi destul de impulsiv in modul cum apreciezi evenimentele din viata ta si te poti auto-surprinde in ceea ce priveste reactiile tale la stimuli din exterior. Desi iti place adrenalina, e bine sa nu-ti creezi iluzii, ci mai degraba sa faci ce vrei, dar sa stii ce faci.

Sanatate
Nu-ti face griji pentru sanatate, daca in mod normal nu faci excese sau macar incerci sa le echilibrezi.
Prima jumatate a anului incearca sa eviti stresul si sa-ti schimbi stilul de viata cu unul mai sanatos. Poti incepe o dieta potrivita pentru programul si metabolismul tau, pe care sa ajungi in timp sa o urmezi in mod natural, fara sa te chinui. Este foarte important in acest an sa ai un stil de viata cat mai echilibrat pentru protejarea aparatului digestiv.
Mai degraba relaxeaza-te la masaj, aromaterapie si tratamente corporale.
Deasemenea, hidratatarea este de baza pentru o piele sanatoasa.