16 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Fecioara / Ascendent in Fecioara


Cariera si bani
Inceputul anului este destul de stresant si agitat la job, mai ales ca te-ai cam saturat sa te lovesti de situatii neclare sau imprecise. Nu prea mai ai rabdare si speri sa se intample cat mai curand o schimbare. Totusi, schimbarea incepe cu tine si ar fi recomandat sa nu iti amplifici nemultumirile si frustrarile, caci e posibil sa te trezesti in conflicte cu ceilalti.
Ocupa-te de acele lucruri care tin de tine si sunt independente de altii. Vei constata ca poti face mai multe lucruri in paralel si te preocupi de imbunatatirea talentelor in scopul unor castiguri suplimentare. In acelasi timp ai si anumite chetuieli in special in vara, asadar fii precaut. Tot atunci, pot exista neintelegeri sau situatii care pot dauna imaginii tale. Ti se recomanda discretie si prudenta, chiar daca impresia este ca te afli deasupra tuturor.
Pana in toamna, veniturile au sansa sa devina constante si cel mai bine ar fi sa-ti stabilesti exact prioritatile pentru o gestionare eficienta a resurselor financiare. Veniturile din surse suplimentare pot aparea pe neasteptate.
Este un an destul de dinamic, in care poti fi antrenat in mai multe activitati, ii poti coordona foarte bine pe ceilalti dar si proiectele, motiv pentru care poti iesi in evidenta. Capacitatile intelectuale sunt la cote maxime si ar fi pacat sa fii luat pe nepregatite. Ai grija sa nu te imprastii in prea multe si sa pierzi focusul de la lucrurile esentiale.

Dragoste
Destul de ambiguu mediul afectiv anul acesta. Percepi ca fiind destul de oscilanta starea de sanatate a vietii amoroase.
Cand e bine, dar parca monoton, cand nu stii exact daca e bine sau e rau. 
Partenerul de viata iti creeaza parca iluzii si relatia pare alunecoasa. Ceva nu evolueaza precum ai vrea.
Daca se pune problema oficializarii relatiei sau dimpotriva a separarii, cel putin pana in toamna cugeta atent si afla daca sufletul tau chiar isi doreste asta. Nu face un lucru doar pentru imagine, caci risti sa ramai cu imaginea.
In mai, iubirea este in prim-plan, desi nu duci lipsa si de dezamagiri. Pot aparea persoane din trecut sau iti poti complica situatia actuala intr-un mod totusi placut: poti cunoaste o persoana aparent diferita, insa doar tu stii daca va fi intr-adevar cea pe care ti-o doresti.
Oricum, indiferent de experientele pe care le traiesti in 2012, acestea sunt menite sa provoace acele trairi profunde prin care sa intelegi ca evolutie inseamna si schimbari, dar si reconfigurari. Ai libertatea de a le alege pe cele care te fac fericit.

Sanatate
Prima parte a anului este agitata si te da putin peste cap.
Ar fi bine sa gasesti timp si pentru ohihna. Stabileste investigatii de rutina pentru finalul verii.
Anumite probleme din vara te pot ingrijora mai mult decat este cazul.
Altfel, starea ta de sanatate este buna. Plimbarile in natura sau sportul te pot ajuta sa te linistesti si sa ai un tonus mai bun.