19 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Balanta / Ascendent in Balanta


Cariera si bani
Devii o persoana de incredere, pe care ceilalti se pot baza linistiti. Inveti sa preiei responsabilitati si devii foarte riguros cu ceea ce ai de facut.
Poate nu intotdeauna simti siguranta zilei de maine, insa esti dispus sa oferi performanta, cu toate ca este posibil din a doua jumatate a anului sa fii nevoit sa generezi aceleasi rezultate cu mai putine resurse. Devii treptat expert in eficienta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.
Concentreaza-te pe obiective personale si profesionale si rezultate concrete si nu vei da gres. In plus, trebuie sa te preocupi serios de pregatirea si perfectionarea in anumite domenii, care sa te ajute sa evoluezi in cariera, caci este un timp valoros pentru acest plan al vietii tale.
Relatiile sunt de baza, insa cele care nu corespund trebuie lasate deoparte si in schimb, sa incerci sa le fructifici pe cele care merita.
Poti avea de dezvoltat noi proiecte in care sa te implici si sa ai de-a face cu oameni, mentalitati si experiente care sa te determine sa-ti validezi propriul sistem de principii si valori. Ai grija totusi, sa nu te imprastii datorita entuziasmului. Incearca sa te inhami la ceea ce crezi ca poti face si nu te pripi in a te implica in lucruri pe care nu le poti duce la bun sfarsit.
Esti pe calea succesului socio-profesional, asdar nu ezita sa-ti exprimi ideile si sa acumulezi experienta care sa te propulseze pe o pozitie superioara. Totusi, ia in calcul ca asta presupune si responsabilitati destul de mari si decide clar ceea ce-ti doresti, fara sa confunzi ambitia cu nevoia.
Prima jumatate a anului bugetul poate inregistra venituri suplimentare. De aceea, evalueaza corect oportunitatile. Totusi, anumite cheltuieli pot aparea in septembrie sau satisfacerea unor placeri care costa, in octombrie.

Dragoste
Eventualele probleme in relatia cu persoana iubita care au debutat inca din 2011, continua sa persiste si in 2012. Este un timp de maturizare in si prin relatii, in care te poti simti destul de rascolit si bulversat de tot ce se petrece in jurul tau. Nu esti suficient de convins ca ceea ce ai acum este stabil si tot ce te uimeste iti clatina linistea. Dorinta de libertate a celuilalt iti da de gandit.
Aceasta perioada insa este extrem de pretioasa, caci in 2012 pana in octombrie vei sti mult mai clar cine esti (cine ai devenit), ce vrei de la tine si de la celalalt si astfel iti vei contura o viata personala in acord cu propriile nevoi.
Nu este usor sa stii cum sa inclini balanta, insa te vei edifica pana in toamna prin experientele pe care le traiesti, fie ele pozitive sau lectii de viata. Nu uita ca toate se intampla cu un scop si au rolul de a-ti redefini personalitatea, contribuind la evolutia ta.
In ianuarie si februarie te preocupa sa definitivezi anumite clarificari cu partenerul si chiar incepe sa te preocupe relatia cu acesta si tot ceea ce face. Fii cu bagare de seama si incearca sa nu dezvolti conflicte, in special legate de bunurile comune, astfel incat sa nu se petreaca unele nedreptati.
In primavara, te poti indragosti pe neastetate, fie si printr-o intamplare. Tu stii cel mai bine daca te vei reindragosti de partenerul actual sau lasi loc in viata ta pentru altcineva.
Finalul de an se intrevede mult mai favorabil si chiar benefic in plan amoros.

Sanatate
Toate evenimentele din prima parte a anului iti afecteaza calitatea somnului si psihicul.
Esti destul de agitat si asta te oboseste, iar pe acest fond vulnerabil, poti experimenta anumite afectiuni, in special in a doua parte a anului, care presupun obligatatoriu vizita la medic si anumite investigatii. Incearca sa privesti viata detasandu-te de ea si invata sa renunti la obiceiuri care iti dauneaza.
Nu este exclus sa ai simptome ciudate sau care sa nu se manifeste in acord cu ceea ce poti descoperi in urma investigatiilor.