20 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Scorpion / Ascendent in Scorpion


Cariera si bani
Te pregatesti pentru o noua etapa de viata care incepe din toamna incolo, ce aduce oportunitati si imbunatatiri pe toate planurile, insa si cu anumite conditionari absolut necesare. In masura in care vei intelege niste lucruri despre tine si despre viata, chiar daca asta presupune si sa elimini din viata ta tot ceea ce nu mai corespunde nevoilor tale, vei putea avea parte de o schimbare favorabila de job sau chiar evolutie la locul actual de munca. Nu este exclus sa incepi sa lucrezi de acasa, sau sa-ti muti biroul acasa.
Poate fi vorba de un soi de izolare care poate fi benefica atat timp cat tu esti cel care a ales asta.
Relatiile social-profesionale se dezvolta, de data asta stii sa fii selectiv astfel incat sa ai de-a face cu oameni de calitate, iar acele relatii care dezamagesc sunt menite sa te determine sa alegi calitatea. Proiectele si colaborarile sunt la ordinea zilei. Se anunta abundenta si in acelasi timp vei putea sa faci lucrurile intr-o maniera proprie si originala.
Nu trebuie sa te surprinda o schimbare radicala si destul de spontana care se poate ivi. Totul se petrece cu un scop precis si tu trebuie sa fii pregatit sa te adaptezi destul de rapid la orice schimbare, altfel risti sa devii o victima a schimbarii.
In primele 3 luni ale anului esti usor ingrijorat in legatura cu serviciul, insa daca aceste griji sunt preocupari constructive, atunci e ok.
Primesti noi responsabilitati si devii din ce in mai responsabil de acum inainte. Cel putin pentru 2 ani si jumatate ai timp suficient sa te pregatesti pentru anumite performante care sa-ti aduca apoi castiguri constante si sa inveti sa te vinzi, dand valoarea cuvenita banului.
Poti atrage foarte usor lucrurile in favoarea ta, asa ca nu ezita sa profiti de oportunitatile ce apar in acest an deosebit de important.

Dragoste
Incepi anul cu dragoste si pasiune, esti langa persoana iubita si petreceti cat mai mult timp impreuna.
Persoana iubita este prezenta in viata ta si te poti reindragosti odata cu revigorarea relatiei. Poate fi vorba si de aparitia unui copil, poate chiar al doilea pentru unii dintre voi.
Partenerul este important pentru tine, insa si oportunitatile sunt interesante, asa va trebui sa alegi cu grija de cine te indragostesti.
Poti avea tendinta de a da vrabia din mana. Totusi, gandeste-te bine la ceea ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample. Dragostea devine usor confuza si nu sunt indicate decizii radicale. Un lucru este cert: te poate lua valul si vei dori sa iubesti ca in adolescenta. Nu-i lucru rau, daca alegi cu inima.
Primele trei luni ale anului sunt efervescente si te simti in elementul tau. Insa persoana iubita are nevoie de dovezi concrete pentru un feedback pe masura. Starea ta de euforie s-ar putea sa genereze anumite conflicte in cuplu, asadar fii cu bagare de seama.
In rest, un an bun in plan amoros presarat cu evenimente interesante pentru tine.

Sanatate
Pana in toamna, ai gija cu afectiunile mai vechi sau cu cele ce apar parca din senin. Trebuie sa acorzi atentie sanatatii si in special sa fii corect cu tine si cu ceilalti. Astfel poti fi nevoit sa te gandesti unde ai gresit.
Este important sa ai o viata echilibrata, fara excese sau exagerari. Nu ar strica sa alegi un stil de viata bazat pe un regim alimentar moderat. Deasemenea, sportul te ajuta sa-ti mentii organismul in echilibru.