13 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Gemeni / Ascendent in Gemeni


Cariera si bani
Un an aparent linistit, in care studiile, perfectionarea continua si comunicarea pe parte socio-profesionala sunt in atentia ta. Pe de alta parte, incepe o perioada favorabila pentru evolutia ta profesionala, care are la baza propriile fundamente si actiuni. Practic, de tine depinde tot ce se intampla cu cariera ta si cum creezi premizele unei dezvoltari favorabile. In prima parte a anului, iti poti croi fundamentul, pentru ca in a doua parte a anului sa intri in miezul problemelor.
Este o etapa evolutiva, care implica si dificultati si eforturi de a intelege si a percepe incotro si cum ar fi mai bine sa faci. Asculta-ti vocea interioara si fii rezervat, chiar nu este obligatoriu sa iei o decizie rapida. Vei construi incepand de acum multe lucruri si trebuie sa ai rabdare pana ajungi sa culegi roadele. Acum te afli in faza in care este nevoie sa demonstrezi ce recompense meriti sa ai.
Poti avea parte de anumite momente de confuzie, cand nu-ti mai este atat de clar daca ceea ce faci sau mai precis esti nevoit sa faci, este intr-adevar ceea ce iti doresti. Pentru tine este important ca munca pe care o faci sa te stimuleze si sa te motiveze, insa, in acelasi timp, in aceasta perioada vei fi nevoit sa inveti atat smerenia cat si sa faci performanta cu resurse putine si in conditii destul de limitate.
Daca vezi partea plina a paharului, te poti forma de pe acum ca un bun profesionist, fiind o perioada de referinta pentru urmatorii ani.
In special din octombrie, vei simti cat de importanta este evolutia profesionala si te vei convinge de anumite compromisuri pe care le vei face. Eforturile tale vor fi sustinute conditionat, in functie de abilitati si calitatea muncii, in schimb tu va trebui sa inveti sa muncesti pentru cele mai bune rezultate neconditionat, pentru devoltarea ta si avantaje calitative. Din toamna e recomandat sa profiti de acest timp important pentru cariera ta.

Dragoste
La inceput de an te poti indragosti brusc si sa iti placa atat de mult incat ti-e teama sa exprimi din prima bucuria si iubirea pe care o simti. Nu e lucru rau, insa ai grija ce iti doresti, caci s-ar putea sa ti se intample! Esti protejat de univers si tratezi cu optimism ceea ce traiesti si bine faci. Iubeste cu toata inima si atrage dragostea de partea ta!
Cu toate aceste evenimente, ai ocazia sa privesti inainte cu seninatate si sa sa iti asumi viata cu bune si cu rele. In a doua jumatate a lunii martie pana la inceputul lunii aprilie, poti fi surprins de anumite discutii cu persoana iubita, sau puteti clarifica niste neintelegeri mai vechi. Este loc de negociere astfel incat sa intervina un anumit grad de noutate si sa schimbati abordarea in relatie. Nu este exclus ca o relatie noua sa se instaleze si odata cu ea noi premise de viitor.
Pana in vara, chestiunile legate de camin pot fi rezolvate si ai tot interesul sa le pui la punct.

Sanatate
Inca de la inceputul anului e indicat sa ai grija sa nu se agraveze anumite probleme mai vechi sau afectiuni care nu-si arata inca simptome foarte clare. Recomandat este ca orice stare de disconfort sa fie validata prin analize, pentru a evita complicatiile.
Inflamatiile in zona gatului si a stomacului pot fi motive de ingrijorare. Se recomanda mai multa odihna, masaj si mai ales remediile naturiste pentru calmare si revigorare. Plimbarile in natura pot face minuni pentru starea psihica.