11 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Berbec / Ascendent in Berbec


Cariera si bani

Anul 2012 incepe in forta pentru tine, cariera este pe primul plan, fie ca iti doresti asta intr-un mod ambitios, fie ca te preocupa din motive care te determina sa te focusezi pe asta.
Situatia insa, este promitatoare si favorabila, atat timp cat lasi loc flexibilitatii de a accepta parerile si ideile celorlalti cu mai multa usurinta.
Sustinatorii sunt si nu sunt, asa ca mai bine te bazezi pe fortele proprii si-ti folosesti propriile strategii.
Relatiile cu ceilalti sunt foarte importante, chiar testate.
In toamna se incheie o perioada de referinta in viata ta care pastreaza doar acele relatii bazate pe un fundament cu adevarat solid si pe incredere reciproca. In acelasi timp, se deruleaza o perioada in care imaginea sociala si profesionala e in transformare, evident lucreaza pentru evolutia ta din toate punctele de vedere. Asadar, nu te impotrivi, ci mai degraba incearca sa vezi dincolo de ceea ce se petrece la suprafata si vei intelege ca toate se intampla cu un scop benefic pentru tine.
Pana in martie, te vei hotari si vei decide mai clar ce iti doresti si mai ales ce ai nevoie in ceea ce priveste domeniul profesional. Astfel incat, din primavara te concentrezi mai mult pe propria persoana si te preocupi concret de anumite lucruri. Atentie in a doua jumatate a lunii martie, la ceea ce transmiti celorlalti, caci poti fi interpretat gresit.
In ultimele luni ale anului e un timp bun pentru reevaluarea situatiei in plan financiar, unde se pot lega colaborari durabile, ce genereaza venituri constante, desi poate nu in acord total cu asteptarile tale, insa trebuie sa alegi intre cantitate si calitate.
Veniturile pot cunoaste cresteri, insa in acelasi timp faci si cheltuielile bazate pe nevoi sau mofturi. Fii totusi precaut, iti pot aluneca banii printre degete si te trezesti fara, intr-un timp relativ scurt. E recomandat sa faci economii sau doar acele investitii care merita. Poti investi cu brio in dezvoltarea abilitatilor tale, in special in prima parte a anului. Din vara, te poti concentra pe studii, comunicare, schimbare de job, interviuri, reorientare profesionala sau dezvoltarea colaborarilor. Toate acestea vor influenta sectorul financiar in sensul in care veniturile se pot rotunji prin activitati extra.

Dragoste

Relatiile cu ceilalti sunt in atentia ta in acest an, inclusiv cele de dragoste.
Dorinta de libertate si independenta manifestatata si in plan profesional, este din ce in ce mai mare si se resimte si in plan personal.
Ai curaj si tendinta de a fi impulsiv. Uneori, te poti simti blocat sau ai vrea sa stii incotro te indrepti.
Pana in octombrie, ai destul timp sa cugeti la ceea ce a fost, ce este si ce poate fi si este loc de alegere.
Poate in ultimul timp ai avut senzatia ca aparent relatiile s-au racit, insa poti privi asta prin prisma maturizarii si a evolutiei.
Ar fi indicat sa gasesti o cale de mijloc care sa iti fie favorabila pe termen lung.
Nu te grabi, fa lucrurile in armonie cu sufletul tau si vei cunoaste implinirea.

Sanatate

Finalul anului 2011 destul de agitat poate culmina in 2012 cu probleme de sanatate ce se vor simti acut in prima jumatate a anului, urmand sa faci investigatii si eventual sa iei decizii importante legate de stilul de viata in partea a doua a anului.
Stresul, preocuparile, programul incarcat si eforturile dozate necorespunzator pot genera afectiuni legate de aparatul digestiv, alimentatie, epuizare fizica si psihica.
Incearca sa pastrezi un echilibru in tot ceea ce faci, astfel incat sa eviti surmenajul sau diverse probleme de sanatate care incep lent si se trateaza la fel de lent.
Se recomanda sportul, odihna si un regim alimentar echilibrat. Ai nevoie de echilibru energetic, in special in ultima parte a anului.