14 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Rac / Ascendent in Rac


Cariera si bani
Ai depasit un an destul de solicitant, cu decizii importante pentru cariera si statutul tau socio-profesional. Acum este momentul sa identifici nivelul la care te afli cu adevarat si sa explorezi mai mult ceea ce este nevoie.
Schimbarile destul de spontane sunt inca la carma dezvoltarii tale, asa ca nu te retrage din fata lor, ci imbratiseaza-le si adapteaza-te la ele asa cum stii tu mai bine. Vei intui exact ce ai de facut daca esti putin atent in jurul tau. Trebuie doar sa te hotarasti ce iti place si ce iti doresti. E adevarat ca e ceva ceata pe cer, insa intr-un fel sau altul te indrepti catre ce iti spune vocea interioara.
Inca de la inceputul anului te preocupa perfectionarea intr-un anumit domeniu, mai ales ca este foarte probabil sa ti se impuna asta. Oricum este chiar indicat sa reiei anumite initiative si le analizezi, in martie-aprilie. Poate fi vorba de proiecte noi sau reorganizari care te pot afecta prin situatii in care trebuie sa demonstrezi ca poti face fata, insotite de argmente solide.
Pana in aprilie cariera este preocuparea ta principala si din mai ai parte de sustinatori in demersurile tale. Asa ca trateaza cu incredere si curaj proiectele de viitor si initiaza lucruri concrete in acest sens. Poti lua in calcul si posibilitatea de lucra sau a lega colaborari cu strainatatea/strainii. Toate acestea pot contribui la imbunatatirea situatiei financiare.
Nu trebuie sa iti fie teama de viitor, fii deschis sa-ti indeplinesti planuri sau dorinte, chiar daca asta inseamna sa-i uimesti pe ceilalti sau sa-ti depasesti anumite limite. Astrele sunt de partea ta si te ajuta sa-i atragi pe ceilalti si lucrurile in zona ta de confort.

Dragoste
Anul acesta ramane in continuare important pentru a-ti crea un mediu stabil legat de camin, familie si confort personal. Indiferent de probele prin care a trebuit sa treci in ultimii aproximativ 2 ani, trebuie sa poti privi inainte cu incredere. Este ultima suta de metri pana in toamna cand stabilitatea si siguranta de sine dar si a familiei poate fi recuperata, instaurata sau mentinuta. Este foarte important pentru linistea ta sa stii ca ceea ce ai construit sau ceea ce dezvolti are baze solide si iti confera un anumit confort intim. Deasemnea, bunurile patrimoniale pot fi acum in prim plan.
Profita de cea mai mare parte a anului pentru un mediu familial cat mai benefic si sanatos, iar in utimele luni ale anului incerca sa ai mai multa grija de profunzimea sentimentelor si a relatiei cu persoana iubita. Iubirea incepe sa se maturizeze, sa se manifeste usor diferit. Chiar daca se dovedeste a fi stabila, se poate instala treptat, in timp, o raceala pe care sa o percepi prea tarziu pentru a o contesta. Tine aproape de cel iubit si la bine si la greu, pentru ca uniunea voastra sa devina mai puternica si greu de pierdut.

Sanatate
Legat de sanatate, nu apar probleme majore in acest an. Ai un tonus destul de bun si nu renunta sa te ingrijesti, in special este importanta hidratarea si sistemul imunitar.
Posibil ca in primavera, mici afectiuni ale aparatului respirator sa-ti dea ceva batai de cap, insa cu grija si tratate la timp, iti vor crea doar un mic disconfort temporar.