12 decembrie 2011

Horoscop 2012 - Taur / Ascendent in Taur


Cariera si bani
Inca de la finalul lui 2011 incerci sa-ti stabilesti bine pozitia la locul de munca, fie prin impunere si influenta, dar mai ales prin autoritate. Este important pentru tine sa stii cum stai, mai ales ca ai nevoie de stabilitate. In cea mai mare masura si reusesti, cu amendamentul ca in ultimii 2 ani ai avut multe de insusit si chiar lectii de invatat, iar acum te alegi cu rezolutia propriilor actiuni. Cu alte cuvinte, rolul tau in cariera se va contura treptat si sigur dupa fapta si rasplata. Toate acestea au avut si mai au inca legatura cu relatia cu colegii/subalternii, iar din tomana devin strans legate de relatia cu ierarhiile mai inalte. Ti se recomanda prudenta si smerenie si mai ales sa incerci sa nu amesteci treburile personale cu cele profesionale. Altfel risti sa demontezi toate eforturile tale de pana acum.
Esti in vizorul celorlalti, care sunt dispusi sa te judece si sa te aprecieze, asa ca depinde de tine cum iti cladesti increderea si imaginea in fata lor. Te expui in fata sefilor si construiesti atat imagine cat si relatii in conditii nu tocmai lejere. Trebuie sa te focusezi pe a “vinde” incredere, responsabilitate si loialitate, la modul cel mai corect cu putinta. Vei avea totusi in a doua parte a anului ceva ajustari de facut si e indicat sa intelegi la ce rezuma acestea, pentru binele si evolutia ta. Oricum, tot ce se va intampla anul acesta in viata ta si in anii urmatori, iti va influenta modul de gandire si perspeciva asupra vietii, iti va reconfigura sistemul de principii si valori , iar aceste transformari vor deveni in timp vizibile, tradate de propriul mod de gandire.
Nu este exclus sa incepi sa aprofundezi anumite aspecte ale vietii sau domenii prin care poti evolua. Poate fi un nou inceput pentru tine, din mai multe puncte de vedere, diferit fata de ce ai trait pana acum. Din a doua parte a anului te preocupa dezvoltarea abilitatilor si sectorul financiar, care poate cunoaste o revigorare.

Dragoste
In 2012, se da startul unui nou inceput in viata ta, ceva mai precis decat tergiversarile de anul trecut. Incepi sa simti un suflu nou, chiar daca trecerea a fost destul de dificila.
Te reinventezi, iti redefinesti propria personalitate si stii mai clar ce vrei, atat prin maturizare, cat si prin bilantul facut pentru perioada care tocmai s-a incheiat. Rezultanta este clara: o noua etapa de viata, pe care insa ti-o asterni asa cum iti doresti.
In principiu esti optimist, ai deschidere, incredere si forta sa mergi inainte si ar fi pacat sa nu observi noile oportunitati ce se pregatesc sa vina de acum in viata ta. Ce a fost a fost, trebuie sa inchei capitolul si sa treci la pasul urmator in relatia actuala sau intr-o relatie noua.
In prima parte a anului esti nevoit sa te preocupi de relatia cu partenerul de viata. Totusi, anumite socoteli neincheiate legate de sectorul sentimental/camin, isi pot gasi obiectul negocierilor si discutiilor in a doua jumatate a lunii martie.  Recomandarea este sa discutati pentru a clarifica si lasati deciziile importante pentru luna aprilie. Nu rezolvi nimic cu decizii radicale, mai ales ca terenul nu este stabil. In plus, incearca sa fii diplomat. Altfel, poti starni reactii nepotrivite din partea celuilalt, in special in vara-toamna.

Sanatate
Prima parte a anului este destul de agitata, poate lasa urmari nefaste in ceea ce priveste sectorul sanatatii. Si cum bolile pot avea cauze subtile, incearca sa nu exagerezi, caci risti afectiuni neplacute, in special legate de organele pereche: rinichi, aparatul genital etc. Incearca sa compensezi prin sport si prin odihna, avand mai multa grija de tine.
Activitatea de la job te suprasolicita si nu iti permiti surmenajul.
Ar fi indicat sa petreci timp cu persoane placute sau in medii care iti fac cu adevarat placere. Este important cum iti inclini balanta energetica, pentru a nu genera dezechilibre.