1 ianuarie 2012

Horoscop 2012 - Capricorn / Ascendent in Capricorn


Cariera si bani
Pana in toamna, nu te hazarda sa faci schimbari in cariera, decat daca esti constrans sau chiar se impun.
E indicat sa analizezi foarte bine situatia actuala si sa incerci sa o evaluezi obiectiv, pentru a-ti da seama ce anume iti lipseste si in special ce ai nevoie si ce anume iti doresti.
Transformarile profunde in ceea ce priveste propria personalitate sunt destul de puternice si te pot determina sa iei decizii radicale legate de statutul tau socio-profesional. Sau mai mult, poti face anumite greseli care sa te coste imaginea sau sa afecteze modul in care te percep ceilalti. Incearca sa fii corect si responsabil cu ceea ce tine de tine, pentru a fi vazut ca o persoana de baza si respectabila. Nu poti obtine succes fara sa demonstrezi drastic ca il meriti.
Lasa schimbarile pentru toamna, cand vin cu rol hotarator in evolutia ta.
Poti identifica astfel anumite cai sau calitati pe care le ai prin care poti obtine venituri suplimentare. Acest lucru coincide cu faptul ca incepi sa intelegi si sa estimezi mult mai coerent si mai corect cat valorezi si pe ce sa te vinzi.
Din a doua parte a anului ai ocazia sa te implici in activitati diverse ce tin foarte mult de comunicare si implicit relatiile cu cei din jur si munca pe care trebuie sa o faci iti capteaza toata atentia si timpul. Informatia inseamna putere, asa ca nu renunta la cunoastere.
Alege sa te implici constructiv si eficient si evita dispersarea in prea multe activitati.

Dragoste
2012 este pentru tine un an important pentru sectorul sentimental si te poate afecta destul de mult, atat pozitiv cat si negativ, daca lucrurile deviaza.
Depinde foarte mult de tine cum iti gestionezi emotiile si deciziile, astfel incat sa identifici ca poti avea sau ai deja ceea ce ai nevoie.
Pana in iunie se anunta o perioada destul de incarcata din punct de vedere social, care se interfereaza cu planul personal. Observi multe tentatii in jur si esti gata-gata sa le dai curs, insa gandeste-te de doua ori inainte, ce anume presupune asta ca si consecinte in relatia de iubire.
Ca sa ai stabilititate, parca simti nevoia de libertate. Aici este un aspect care trebuie negociat cu mare arta, daca vrei sa pastrezi relatia actuala in termeni reciproc avantajosi.
Ai rabdare si nu lua decizii pripite, caci din vara vei simti o eliberare a unor constrangeri care posibil existau pe fond.
Vei vedea ca temerile se vor spulbera si vei putea sa-ti traiesti dragostea pe un teren mai sigur, asa cum iti place.

Sanatate
Nu se intrevad probleme serioase, poate in a doua parte a anului viroze sau inflamatii legate de aparatul respirator, insa nu este nimic grav.
Totusi cere si o a doua parere in caz ca anumite investigatii sau analize arata un rezultat ingrijorator.
Si nu-ti face griji mai mari decat este cazul. In schimb, mizeaza pe o alimentatie de calitate si mai putin pe cantitate.