2 ianuarie 2012

Horoscop 2012 - Varsator / Ascendent in Varsator


Cariera si bani
Incepi anul preocupat de chestiunile financiare, in special resursele financiare suplimentare, creditele sau veniturile partenerului sunt in atentia ta. Vrei si te simti motivat sa castigi cat mai mult si sa pui la punct anumite cheltuieli sau datorii. Asta te incurajeaza sa devii mai productiv si mai atent la dezvoltarea abilitatilor, astfel incat sa dai performanta la locul de munca. Totusi ai nevoie din ce in ce mai mare de independenta si daca pentru altii stabilitate inseamna sa fii angajat cu venituri constante, tu nu te dai in laturi sa lucrezi cumva pe cont propriu.
In primele luni ale anului, depui eforturi pentru a-ti extinde activitatea sau pentru a identifica noi portite suplimentare de venituri. 
Asadar, banii din alte surse sunt acum preocuparea ta principala si esti dispus sa faci tot ceea ce este necesar pentru a obtine corect anumite drepturi. Te lupti pentru ideile tale cu multa ambitie si argumente, in special in partea a doua a anului.
Un an important pentru cariera, in care destinul are un cuvant greu de spus pentru evolutia ta, fie prin experiente, fie prin schimbari, menite sa te conduca acolo unde meriti sa fii. Ar fi indicat sa fii flexibil si sa te adaptezi schimbarilor din viata ta, pentru a fi pregatit sa evoluezi. Nu ar trebui sa te surprinda o schimbare destul de radicala in cariera.
Daca exista restante sau doresti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu prin cursuri, nu ezita. Este o perioada favorabila pentru a face ce nu ai facut pana acum, mai ales ca este posibil chiar sa fii nevoit.
Creste flerul legat de bani, insa totodata si tendinta de a cheltui pe lucruri aparent folositoare, uneori chiar costisitoare. Fii precaut si incearca sa economiesti mai degraba decat sa investesti in prima idee.

Dragoste
Dragostea te ghideaza in acest an si esti dispus sa acorzi importanta cuvenita acestui plan al vietii tale. Incerci sa revigorezi relatia, dispui de o energie buna inclusiv in plan sexual si poate interveni si o schimbare de locuinta sau amenajarea caminului.
Este un an benefic pentru conceperea unui copil si pentru familie in general.
Septembrie este o luna frumoasa, cu surprize placute din partea partenerului si favorabila pentru iubire si trairea intensa a sentimentelor. Incearca sa pastrezi si sa apreciezi ceea ce ai, caci aspiratiile exagerate sau capriciile de moment nu sunt usor trecute cu vederea. Fii exigent mai intai cu tine insuti, inainte sa ceri imposibilul de la o relatie, in care lucrurile importante si esentiale sunt la locul lor.
Pot exista despartiri, iar in aceste cazuri este important sa fie fondate.
Totusi, atat timp cat exista dragoste adevarata si relatia este solida, ar trebui ca acest an sa fie unul foarte generos in ceea ce priveste fundamentarea si implinirea in cadrul familiei.

Sanatate
Un an destul de sensibil la capitolul sanatate. Fii receptiv la simptome si posibile afectiuni si ocupa-te serios de investigatii, daca este cazul. Neglijenta te poate costa si ai voie sa fii superficial cu tine insuti. Subconstientul este destul de incarcat, treci prin transformari interioare foarte profunde pe care le intelegi sau realizezi mai mult sau mai putin, cert este ca eventualele afectiuni pot fi suficient de subtile, cat sa ai tendinta de a le ignora. In timp insa, pot lasa urme.