3 ianuarie 2012

Horoscop 2012 - Pesti / Ascendent in Pesti


Cariera si bani
2012 reprezinta pentru tine un an bun per ansamblu, daca stii sa profiti de oportunitati si cu conditia sa-ti folosesti corect energia, resursele si inspiratia. Daca simti sa fii creativ, exprima-te. Daca iti descoperi noi talente, in special care tin de creativitate sau de doemniul artistic, ar fi si pacat sa nu le dezvolti. Orice incercare de a devia de la ceea ce poti performa prin inspiratie si creativitate, e posibil sa se transforme in esec, prin alegeri gresite si total neinspirate.
Prima jumatate a anului trebuie valorificata cat mai inteligent in ceea ce priveste cariera, pentru ca ti se deschid usi importante, poti lega colaborari/intelegeri favorabile si relatii fructuoase. Astfel, cu un plan concret, bine gandit si inspirat, poti culege roade frumoase in acest an si poti chiar sa te grandesti la anumite investitii.
Nu te hazarda, pana nu verifici de doua ori inainte avantajele si riscurile oricarui tip de colaborare, investitie sau decizie importanta, caci risti sa fii usor confuz sau sa idelizezi prea usor anumite situatii.
Incearca sa fii mai diplomat in relatiile cu ceilalti, in special cu sefii, care te pot provoca cu chestiuni punctuale. Alege sa priveste partea constructiva a acestor situatii si sa actionezi rational. Vei face o reevaluare financiara in sensul eficientizarii, asadar poti restructura, refinanta sau reorganiza anumite datorii sau obligatii financiare. Oricum, bugetul este un aspect important care trebuie luat in calcul in propria evaluare.

Dragoste
Sectorul sentimental este destul de vizat anul acesta, esti destul de sensibil si poti reactiona prin aprecieri gresite sau chiar decizii pripite, in cazul in care nu faci eforturi sa intelegi ce nevoi ai cu adevarat si ce te poate multumi.
Totusi anumite blocaje se pot elibera din toamna, in special cele legate de intimitate si de eliberarea mai sanatoasa a energiei. Procesul subtil de percepere si intelegere a ceea ce inseamna sa fii iubit contina si anul acesta si contribuie inca putin la maturizarea si evolutia ta sentimentala.
Nu te speria atunci cand primesti prea mult, se intampla pentru ca ti-ai castigat acest drept.
In schimb, cand vine vorba despre ceea ce oferi, probabil ca vei fi mult mai atent.
Te poti hotari sa faci un copil in a doua parte a anului, iar iubirea bate de zor la usa ta. Alege ce este mai de pret pentru tine, eventual cu inima.

Sanatate
Daca iti folosesti corect energia, poti evita problemele de sanatate. Incearca sa te odihnesti mai mult, sa te relaxezi, sa eviti stresul si surmenajul. Evita investigatiile majore in lunile de vara.
Gandeste-te la importanta sanatatii tale si invata sa te iubesti mai mult, prin mici placeri ce te ajuta sa-ti mentii un psihic echilibrat si un tonus de invidiat. Sunt foarte recomandate remediile naturiste, masajul si solutiile ce tin de medicina alternativa.