6 aprilie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Pesti

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Pesti este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Fecioara si Nodul Nord (dharma) in Pesti.

Karma
In vietile anterioare ai fost foarte preocupat(a) de activitati care presupuneau vindecare, ajutor pentru sanatatea fizica.
Perfectiunea a fost cuvantul de ordine, drept pentru care pastrezi tendinta de a face lucrurile cat mai bine si in viata actuala.
Nu de putine ori ai indeplinit si prestat tot felul de servicii, incat in aceasta viata ai nevoie de momente de liniste si odihna dupa un timp petrecut in mediul social.
Ai trait sub presiunea ca greselile nu trebuie sa aiba loc, fapt pentru care si in viata actuala esti extrem de organizat(a) si focusat(a) pe ceea ce ai de facut, astfel incat sa iasa totul...perfect. De aici, momente dese de incarcare psihica si obsesia planificarii.

Trasaturi
Vrei sa ai intotdeauna dreptate, eventual sa fii perfect(a), desi ai sansa si menirea in aceasta viata sa te relaxezi si sa incerci sa vezi lucrurile si din alt unghi decat acela al organizarii, rigiditatii, perfectiunii si eforturilor – de exemplu sa descoperi latura spirituala a vietii si sa ti-o insusesti.
Dovedesti excelente abilitati de detectare a detaliilor care fac diferenta, a defectelor si amanuntelor care lipsesc pentru ca imaginea sa fie completa. Toate acestea insa le faci, inconstient, cu pretul incordarii si al stresului.
Te preocupa in mod special viitorul, dar nu-ti lasi intuitia sa te ajute sa-l percepi, ci ai tendinta de a-ti alimenta griji si stres cu privire la ziua de maine intr-o maniera bruta, rigida si lipsita de variante de mijloc.
Nu prea iti este familiara calea de mijloc, mai degraba vezi lucrurile la extreme.
Ai tendinta sa te invinovatesti pentru tot ceea ce nu functioneaza la tine sau la altii.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te analizezi si pe tine deopotriva si sa-ti descoperi potentialul de simti lucrurile, de a-ti folosi intuitia si liberul arbitru in libertatea proprie. Ti-ar fi mai bine daca ai renunta la autocontrol si la intensitatea cu care traiesti ingrijorarea.
Este foarte important pentru tine sa-ti gasesti locul, sa descoperi unde te poti pozitiona sau incadra, unde simti ca te potrivesti cel mai bine, astfel incat sa cunosti implinirea sufleteasca si linistea. Pana nu vei realiza unde iti este bine cu adevarat, vei continua sa te consumi in cautari fara sens.
Incearca sa-ti folosesti predispozitia de a-i judeca pe ceilalti intr-un mod constructiv, in functie de modul cum se pot face utili in viata altora.
Trebuie sa inveti sa cedezi atunci cand este cazul, sa stii sa te sacrifici la nevoie si sa daruiesti atunci cand trebuie, toate acestea neconditionat.

Destinul in Pesti pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin autocunoastere, prin analizarea si asumarea propriilor calitati si defecte, astfel incat sa intelegi cine esti si ce ti se potriveste pentru a fi implinit(a).
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea sprituala a posesiunilor de orice fel si intelegerea distincta a acestor posesiuni: alimentatie, bunuri materiale, simt estetic, resursele de toate felurile.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin cunoasterea adevarului spiritual in definirea fiintei umane.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin crearea propriului univers spiritual, descoperind prin revelatie relatia speciala cu divinitatea.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin iubire profunda in realtiile afective, prin intelegerea legilor karmice si prin manifestarea creativitatii la nivel spiritual.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea faptului sa afectarea sanatatii fizice deriva din cauze spirituale si ca orice suferinta si stres pentru trup, minte si suflet, pot dezvolta o boala – citeste si “Tristetea, boala sufletului”.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea faptului ca exista fericire prin iubire, iar iubirea fata de partenerul de viata trebuie sa fie fireasca, naturala si din suflet.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin aprofundarea stiintelor ezoterice si descoperirea secretelor din spatele misterelor si al simbolismului, pentru intelegerea mai profunda a vietii si evolutie spirituala.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin manifestarea liberului arbitru in intelegerea (in maniera personala) a fortei divine si a implicatiilor acesteia, la un nivel superior al evolutiei umane.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin eliberarea sufletului, prin constientizarea, intelegerea si asumarea evolutiei umane prin detasare de material si accederea catre implinirea spirituala.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin impartasirea cu ceilalti, fara conditii, a aspectelor, cunoasterii si energiilor binefacatoare ca parte din dezvoltarea, experienta si cunoasterea spirituala personala.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin compasiune, iubire si atasare fata de divinitate, insusindu-ti un rol de misionar in aceasta viata.