2 aprilie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Varsator

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Varsator este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Leu si Nodul Nord (dharma) in Varsator.

Karma
In vietile anterioare foarte posibil ai avut statutul de sef(a), conducator, lider, insa ti-ai urmat propriul drum fara sa tii cont de ceilalti sau sa dai importanta parerilor si sfaturilor acestora.
In acest context, te-ai bazat pe propriile forte si ai dovedit multa ambitie si vointa in atingerea obiectivelor, tendinta pe care o pastrezi si in aceasta viata.
Astfel, in alte vieti, ego-ul a primat si in felul acesta ti-ai neglijat sufletul.
De multe ori ai fost considerat(a) de catre ceilalti o persoana speciala, importanta, demna de respect.

Trasaturi
Iubesti sa fii liber(a) si independenta, vrei si te astepti ca toate lucrurile sa decurga asa cum ti-ai propus; poti fi foarte indignat(a) atunci cand vezi ca nu se intampla totul cum a fost previzionat de tine.
Foarte intuitiv, ai suficient fler pentru a anticipa lucrurile.
Calitatile tale ii pot inspira pe ceilalti, astfel reusesti sa atragi ca un magnet tot felul de oameni care te sustin in obtinerea succesului.
Esti loial(a) si te dedici relatiei afective, insa, daca aceasta nu intruneste asteptarile tale in materie de dragoste (afectiv), te poti orienta catre alte alternative / oportunitati in plan personal.
Atunci cand esti respectat(a) si apreciat(a) te simti in elementul tau.
Este foarte important sa-ti doresti sa reusesti, sa ai succes si sa fii in centrul atentiei pentru ca acolo te vad ceilalti, pentru multumirea lor, si nu pentru orgoliul personal; astfel, viata iti poate oferi acele minuni la care de obicei visezi.

Lectia de viata
Admirat(a) si foarte respectat(a) in alta viata, in existenta actuala trebuie sa inveti si sa accepti ca integrarea sociala este foarte importanta si asta presupune sa intelegi ca esti egal(a) cu ceilalti.
Trebuie sa inveti sa asculti si parerile celorlalti.
Deasemenea, trebuie sa inveti ca relatiile in care ti-ai oferit toata dragostea si nu a fost sa fie, totul se poate transforma intr-o prietenie, ca sansele pe care ti le ofera viata trebuie primite cu iubire sau ca viata poate avea alt plan cu tine decat te incapatanezi tu sa crezi - ca poate fi numai cum doresti tu.
Trebuie sa inveti sa daruiesti si sa iubesti neconditionat.

Destinul in Varsator pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea exprimarii libertatii si actiunii prin felul natural de a fi.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin gasirea echilibrului intre venituri si cheltuieli, intre risipa si avaritie, in legatura cu bunurile si posesiunile tale, astfel incat sa intelegi cum sa te raportezi corect la ele.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin acceptarea si intelegerea gandirii si viziunii celor din jur.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin autocunoastere, prin introspectii asupra propriului suflet, astfel incat sa detina avantajul de a gestiona corespunzator experimentele si experientele de viata.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin rabdare si constientizarea capacitatilor creative in scopul valorificarii inteligentei, inventivitatii si originalitatii native.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin atentie pentru igiena, dieta, sanatatea fizica si mentala, relaxare si discernamant, pentru a obtine intr-adevar eliberarea si implinirea sufleteasca.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin invatarea compasiunii, implicarii, rabdarii si tolerantei in cadrul relatiilor afective, pentru a le face stabile si durabile.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin controlul manifestat in legatura cu impulsurile sexuale si afective, pentru a intelege mai profund esenta vietii.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin libertate, deschidere si evolutie spirituala.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin originalitate manifestata in cadrul dezvoltarii socio-profesionale; poti chiar revolutiona un anumit domeniu sau chiar descoperi / initia si exploata unul nou.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin afirmare si exprimare prin intermediul relatiilor de prietenie.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea potentialului mental si intuitiv in cadrul stiintelor ezoterice, in scopul descoperirii adevarului universal.