31 iulie 2016

Horoscop pentru 2.august.2016 - Luna Noua in LeuAvem un moment de toata frumusetea, o Luna Noua de nou inceput, cu foc si dorinta, cu entuziasm si orientare hotarata spre ceea ce aduce bucurie si placere inimii. 
Fie ca e vorba de ceea ce ne place, de iubire sau de dorinte indeplinite, tot ce derulam in urmatoarele saptamani are un singur scop - fericirea personala prin ceea de avem si suntem - si orice abatere implica conditionarea redresarii. 
Marte isi arata ingresul in Sagetator, dupa ceva timp in care ne-a supus unor "frane" cu talc din care bine ar fi sa fi inteles profunzimile unor scopuri si esente ale vietii, astfel incat sa realizam care e motivatia reala sau ce avem nevoie cu adevarat. 
Acum intra in rezonanta cu puterea noastra de a fi si ne sustine in acele demersuri si dorinte care au legatura directa cu nevoia interioara de a ne simti importanti si fericiti. Ne da entuziasm, voie buna, capacitate de a indrazni si ne sugereaza un drum drept si corect pe care sa fim dispusi sa accesam rute preferate, daca sunt filtrate si potrivite pentru sufletul nostru. 
Asadar, o perioada foarte buna, daca stim sa ne bucuram de acele lucruri care conteaza cu adevarat. E necesar totusi sa ne setam obiective realiste. 
Pentru unii, aduce porniri demonstrative, confuzie intre ambitie si nevoie, mai putin tact si unele excese de zel. Pentru altii, aduce uniunea cu sinele si placerea de a aduce imbunatatiri in calitatea vietii. 
Pentru toata lumea deopotriva, aduce sanse si orizonturi noi, perspective colorate si definire de dorinte noi, mai in acord cu noi insine. 
Asa incat, ce ramane de facut? Descotorisire de ceea ce nu ne onoreaza, imbratisarea lucrurilor care ne cultiva demnitatea si o relatie sanatoasa si constructiva in uniune cu evolutia noastra. Fara arogante, putem lasa demnitatea si dreptatea sa ne ghideze.

Pasi inainte, cu siguranta si buna intelegere a sensului si rostului, entuziasm si bucurie de a avea sanse si putere de schimbare! 
Planificati-va lucruri mai bune, cai deschise si dorinte demne de voi insiva! ❤️