3 ianuarie 2014

Horoscop 2014 - Rac / Ascendent in RacCariera si bani

Anul 2014 este pentru tine anul marilor schimbari.
Aceste schimbari sunt oricum pe lista de asteptare inca din ultimii 2 ani si ofera sanse frumoase de realizare socio-profesionala, dar si financiara in vara lui 2014, pentru cei curajosi, cu initiativa, care eventual au valorificat ultima perioada pentru evaluarea riscurilor presupuse de o eventuala schimbare si stiu ca aceasta merita facuta.
E drept ca nu esti impulsiv, pui pe primul loc siguranta si stabilitatea si nu risti atunci cand nu stii sigur ca miscarea facuta este mult mai buna decat ceea ce ai.
Dar, din vara lui 2013 pana in vara lui 2014, ai inceput si inca se desfasoara o noua etapa de viata, care se intampla o data la 12 ani. 
Aceasta etapa iti aduce dorinta de schimbare, mai mult optimism si suflul unui nou inceput. 
Intuiesti deja si simti ca schimbarea vietii tale trebuie sa se intample. 
Mai ales ca in sfera realizarilor si a carierei esti invitat sa te adpatezi schimbarilor, uneori fulgeratoare si de-a dreptul revasitoare pentru unul ca tine, care anima in tine si nelinistea dinaintea furtunii.
Mai ai sansa pana in iunie-iulie sa identifici ce iti place cu adevarat, ce esti dispus sa faci de acum inainte sau cum sa innoiesti ceea ce faci deja, ce nu iti aduce exact multumire la locul actual de munca sau in domeniul in care activezi de ceva timp. Asta daca nu ai facut-o deja.
Este foarte important sa te prinda vara pe directia schimbarii, sa nu ratezi o perioada care merita concretizata pentru succesul tau prezent si viitor, mai ales ca din vara incolo zona financiara a banilor castigati din munca proprie sau din actiuni imediate devine si ea importanta. 
Insa acesti bani vin in urma schimbarilor pe care le faci, din activitati noi sau prin valorificarea abilitatilor la alt nivel sau a unor calitati noi pe care te-ai preocupat serios sa te dobandesti. 
E momentul sa faci pasi impotanti pentru viata ta, cariera si succesul se pregatesc sa iti aduca castiguri financiare si un alt standard de viata, care implicit inseamna si alte cheltuieli. 
Asadar, atentie la alocarea resurselor financiare. Nu este un pericol intrucat ar trebui sa poti controla foarte bine tentatiile, dar conteaza mult sursa banilor. In 2014, banii vin din planurile bine gandite si concretizate cu ceva curaj si initiativa, poate uneori asa cum nu esti obisnuit, sa te intreci pe tine insuti cu darzenie.
Investeste in tine, in copiii tai si in imagine si invatamant, in ceea ce te poate propulsa si iti confera beneficii pe termen lung.
Catalizatorul si auto-motivarea principala pentru schimbare sunt reprezentate de faptul ca ceea ce esti te determina sa iti doresti cu tarie sa faci mai mult in viata, cu incredere de sine, cu speranta si cu entuziasm. Niciun moment nu trebuie sa eziti, daca deja ai avut grija sa te cunosti mai bine si sa gasesti directia potrivita pentru tine. Cu toate panzele sus inainte, in special in luna mai, cand nu trebuie ratate oportunitatile. Mai ales ca ai parte de sustinatori si poti cere sprijinul unor cunostinte care iti pot deschide mai multe usi acolo unde ai nevoie sa patrunzi, ca sa–ti duci la indeplinire planul de dezvoltare.
Oricum, viata nu inseamna garantii decat la nivelul perceptiei, asa incat esti invitat sa indraznesti te pasesti inainte, pe un drum nou poate, pe care singur ti l-ai croit deja.
Socializeaza, deschide-ti orizontul si permite-ti sa te dezvolti, pe un fagas sigur, care iti place si care iti aduce satisfactii sufletesti si materiale deopotriva.
Foarte multe informatii si vesti poti afla in primavara, in aprilie-mai, cand lucrurile se petrec cu o anume repeziciune, sau sunt necesare unele ajustari in anumite activitati. 
In primavara, este un moment bun pentru remedieri, corectari sau reasezarea unor aspect pe un fagas mai coerent, direct spre succes.
Poate fi chiar momentul in care pui la punct ultimele detalii care preced schimbarile ce urmeaza sa le faci.
Nu ignora pana in iulie relatiile cu strainatatea, cu strainii sau calatoriile in interes personal, ce te pot inspira, sau relatiile de interes profesional, ce iti pot crea premize foarte interesante pentru reusita.
Spre final de an, cu investitii mici poti realiza lucruri mari, asa ca nu te arunca la cheltuieli majore. Promovarea activitatilor sau a ideilor se poate face prin concepte inedite care sa convinga poate chiar atragerea de fonduri de la altii.

Dragoste

Un an tumultuous si in plan sentimental se anunta pentru tine in 2014. 
Tumultuos, dar foarte interesant in sensul in care multe lucruri legate de partener ies la suprafata, multe insight-uri despre relatiile actuale se pot genera, multe trairi poti experimenta, in special in prima jumatate a anului.
Pana in iulie, zona caminului si a familiei sunt animate de diversi factori din exterior, care te pot pune in fata unor alegeri. 
Fie iti schimbi locuinta sau faci amenajari in casa unde locuiesti, fie se pune problema macar la nivel de discutie despre un copil, fie partenerul de viata vine cu schimbari in viata ta pentru ca la randul lui este nevoit sa ia anumite decizii impuse de job sau de afacerile in care este implicat. Aceste schimbari pot implica schimbari locative in tara sau strainatate sau deplasari mai dese. 
In tot cazul, vei calatori destul de mult sau acele cateva calatorii vor fi favorabile atat ca schimbare de decor, cat si ca alta perspectiva pe care ti-o pot deschide.
Astfel, siguranta si stabilitatea caminului, in cadrul familiei si felul in care te simti cu adevarat acasa, pot fi afectate de partener sau de ceilalti, intr-un mod pozitiv, la care contribui si tu atat timp cat iti doresti armonie, in cuplu si in casa.
Luna ianuarie este foarte importanta pentru relatia de cuplu si multe discutii vor avea loc, legate de ceea ce s-a spus si nu s-a spus pana acum legat de sentimente, iubire, scopuri, nevoi sufletesti, dorinte, teluri de constructie pe termen lung in relatie.
Perioada este valoroasa, insa nu este lipsita de modificari in justificari, sau mentinerea celor pe care credeai ca le stii. 
Este posibil ca persoana iubita sa nu isi mai sustina promisiunile sau crezurile pe care le avea odinioara, sau sa fie si mai bulversat decat era, sau pur si simplu sa-si doreasca altceva. Vei afla aceste lucruri, treptat, pana in martie, in special in ianuarie cand argumentele si solicitarile de clarificare te vor presa. E de vazut ce obiective sau dorinte au ramas comune cu ale partenerului si ce anume s-a schimbat si in functie de asta vei sti cu ce poti merge mai departe.
Daca esti la inceputul unei relatii, incearca sa nu te implici orbeste pana nu afli mai multe despre viata celuilalt si ce este dispus sa ofere in acest moment al vietii sale. E bine sa eviti o eventuala dezamagire care se poate aduna la cele mai vechi. Astfel vei vedea mai clar daca merita investirea sentimentelor tale sau nu.
Deciziile legate de iubire si camin (ca locatie, dar si ca familie) se recomanda a fi luate dupa luna mai. Pana atunci exista multe schimbari si te poti afla pe un teren nesigur, in care chiar tu te razgandesti in anumite privinte. Si atunci, pentru a fi sigur ca nu ai regrete, tatoneaza problema si vezi pe ce se poate baza clar o decizie ulterioara, dupa luna mai.
A doua jumatate a anului este mult mai favorabila inimii tale si vei avea ocazia sa realizezi ca perioada anterioara, asa presarata cu trairi complexe si foarte analitica, a fost concludenta pentru un viitor mai cert in legatura cu persoana pe care o ai langa tine, cu relatia ce se poate dezvolta cu adevarat si cu sufletul tau impacat. 
Te vei simti revigorat, eliberat poate de anumite presiuni sau incertitudini, te vei simti in siguranta sa traiesti mai in forta viata. 
Odata cu aceasta senzatie de bine, poti face schimbari in locuinta sau schimbari majore in viata ta amoroasa, astfel incat  sa inchei anul cu niste concluzii pe care iti poti construi in continuare fericirea in 2015.