3 ianuarie 2014

Horoscop 2014 - Fecioara / Ascendent in FecioaraCariera si bani

Un an foarte bun pentru dezvoltarea profesionala, pentru perfectionare sau pregatire intensa pentru anumite activitati, roluri si/sau responsabilitati noi care ti se pot atribui in 2014. 
Vei invata lucruri noi, le vei fundamenta pe cele pe care le stii deja si te vei preocupa mai mult ca ceea ce stii si reprezinti din punct de vedere profesional, sa fii mai vizibil.
Este posibil sa continui ceea ce ai inceput deja, sa mai adaugi lucruri noi sau sa inveti mai mult pentru obtinerea unor diplome, certificari, autorizari in domeniul in care activezi. 
Astfel, te vei simti foarte mandru de realizarile tale din acest an si vei avea ocazia sa fii apreciat pentru toate aceste eforturi care se desfasoara inca de la inceputul anului, in primavara si in toamna.
In orice caz, este un an foarte valoros, in care poti pune o piatra de temelie la evolutia ta, prin studii si aprofundari ce te vor propulsa ca un bun profesionist in cariera si care se vor dovedi profitabile in timp si din punct de vedere financiar.
In mod sigur, ceea ce vei construi anul acesta se va vedea mai tarziu prin rezultate si succes socio-profesional.
Cei tineri care trebuie sa aleaga o directie profesionala, pot opta pentru studii universitare in strainatate, cu amendamentul ca alegerea trebuie facuta dupa o analiza serioasa si esentiala a drumului profesional pe care si-l doresc, astfel incat investitia ca timp si bani sa merite la finalizarea studiilor.
Chiar inceputul de an demareaza pentru tine cu un moment de alegere, macar la nivel teoretic, pentru cariera ta. 
Acest drum este important sa vizeze si imaginea ta pe viitor. 
Iti poti seta un obiectiv maret, de constructie, pe care sa il urmezi, care sa favorizeze atat imaginea ta, cat si un job onorant ca pozitie sociala, influenta si bani.
Toate investitiile in viitorul tau privind o mai buna pregatire, se vor dovedi profitabile la un moment dat. 
Tot ce trebuie sa faci este sa inaintezi pas cu pas spre evolutia ta, sa nu arzi etape, insa sa iti creezi sau sa dai curs oricaror oportunitati de colaborare sau dezvoltare, care sa iti facilizeze punerea in valoare a ceea ce stii si a potentialului tau. 
Acum este momentul in care iti trasezi definitoriu poate o directie spre care te vei indrepta si vei starui niste ani, asa incat alege cu inteligenta si analizeaza toate implicatiile astfel incat sa iesi in avantaj.
Sunt favorizate de asemenea activitatile ce tin de comunicare, exprimarea mesajelor si a diverselor informatii. 
E sustinuta comunicarea din punct de vedere al fundamentarii si structurarii ideilor. 
Cei care lucreaza in comunicare, scriu sau predau, o pot face acum mult mai structurat si pot puncta anumite elemente care sa aiba un impact mai mare asupra auditoriului, pot transmite mai puternic mesajul dorit catre public sau pot construi mai multe module, serii, etape, capitole pentru carti, cursuri etc. Toate activitatile legate de comunicare sunt facilitate.
Pana in iulie este recomandat sa reevaluezi care sunt adevaratii sustinatori in demersurile tale, sa vezi cu cine poti merge mai departe. 
In utima perioada ti-ai largit cercul de prieteni, insa acum trebuie sa identifici care sunt acele persoane care intr-adevar te pot ajuta si cu care poti face echipa buna in cariera. 
Apoi, din iulie, poti pregati o etapa noua, in care sa ai mai multa libertate de exprimare. 
Vei construi aceasta etapa timp de aproximativ un an, asa ca valorifica sansele si lucreaza la sedimentarea lucrurilor, astfel incat din 2015 sa te indrepti concret si bazat pe noul drum, sau pe drumul existent mult mai cizelat si cu o strategie mult mai buna si mai coerenta care asigura succesul.
Poti reevalua si analiza in ianuarie ce anume sa faci anul acesta, atat ca efort cat si ca investitie, dar si ca efecte in timp.
In februarie si iunie poti fi martorul unor restructurari sau eficientizari la locul de munca, mediul de lucru si colegii sunt vizati si asta sa te va impacta si pe tine, cel putin la nivel de activitate. 
Sefi noi, colegi noi, activitati noi, un nou stil de lucru, poate cerinte noi care sa afecteze stilul de munca, sunt cateva schimbari la care vei fi nevoit sa te adaptezi. 
Totusi nu vei fi afectat direct, cel putin daca iti faci treaba bine si iti dai interesul sa faci fata noilor provocari. 
O perioada foarte buna pentru cariera este aprilie-mai, cand poti lega anumite contacte si relatii importante si durabile, sau care pot reprezenta ajutorul potrivit la momentul potrivit.
In februarie si iunie, pregateste-te ca ceilalti fie sa-si retraga optiunile sau promisiunile, fie anumite schimbari sa apara in intelegerile sau parteneriatele pe care le faci sau le-ai facut. 
Asteapta pana in iulie-august cand lucrurile se mai limpezesc pentru deciziile importante cu efecte pe termen lung si pana atunci incearca sa pui mai mult pret pe informatie in sine, pe analiza implicatiilor si mai putin pe definitivarea in termeni clari ai unei intelegeri.
Este intr-adevar un an de reper pentru cariera ta, in care vei seta o directie. 
Numai daca intelegi avantajele si nu te pierzi in amanunte superficiale, poti profita de roadele eforturilor din acest an. 
In caz contrar, daca nu te preocupi sa-ti fundamentezi traseul socio-profesional, este posibil sa constati ca ai facut de toate in general si nimic concret si coerent in mod special.
Iar asta sa te afecteze din anumite puncte de vedere in urmatoarea perioada, fie chiar si doar pe parte financiara, suficient insa sa te confrunti apoi cu regrete, pentru care sa nu mai poti da timpul inapoi.
De demersurile tale din acest an va depinde viitorul carierei tale si in jurul acestora vei putea construi o stabilitate personala si profesionala mult dorita. 
Profita din plin de avantajele acestei perioade si da-ti timp pentru sedimentare atunci cand lucrurile nu evolueaza atat de rapid precum te astepti. 
Ritmul poate fi rapid in perceptia ta, iar in realitate sa poti face bine mersi tot ceea ce ti-ai propus in timpul anului. 
Secretul consta in ce anume si conform carei ordini si structuri dezvolti lucrurile si nu viteza cu care o faci. 
Se vor intampla toate asa cum trebuie, nici mai rapid, nici mai lent, nici mai mult, nici mai putin.
Esti printre cei fericiti, caci daca unele lucruri se pot bloca in practica profesionala, altele se pot elibera pe parte de studii, invatamant, demersuri legale. Si invers. Trebuie doar sa intelegi ce se petrece si care este scopul, caci multe lucruri sunt de fapt de partea ta.
Vei face ceva cheltuieli anul acesta, asa ca acorda atentiei destinatiei banilor si nu uita de economii. 
Acestea te vor salva atunci cand poate vei identifica o noua sansa de investitie in tine si in viitorul tau.. poti avea oportunitati de colaborare, de avantaje colaterale pe care tu le urmaresti oricum, de activitati extra-profesionale care sa iti aduca beneficii de ordin material. 
Ai grija cum aloci resursele financiare si orienteaza-te catre investitii pe termen lung si nu catre cheltuieli nesabuite, caci e foarte posibil sa simti greseala risipirii banilor, atunci cand vei avea mai mare nevoie. Si vei avea.
Sectorul banilor este important anul acesta, in special in prima jumatate a anului, cu accent intre martie si mai. 
E de vazut ce bani castigi, cum ii gestionezi, ce bani mai poti obtine din diverse colaborari si ce investitii iti confera siguranta. 
Nu te arunca sa-ti achizionezi masina noua sau sa investesti in proiecte despre care nu ai toate datele. 
Din iulie deciziile in acest sens vor fi mai bine sustinute. 

Dragoste

In 2014, se continua seria transformarilor interioare puternice, lente dar sigure, care sunt menite sa te debaraseze de anumite cutume, limitari, de ceea ce trebuie schimbat in simtirile tale, de dezvoltarea ratiunii afective, pentru a face loc evolutiei tale sufletesti.
E vorba de o reconfigurare afectiva care se intampla deja de ceva timp, in sensul redefinirii notiunii despre iubire, despre a iubi si a fi iubit, despre ce este cu adevarat dragostea si cu ce se hraneste ego-ul tau. 
Fie ca iti place sau nu, fie ca uneori te resimti sau nu, prin confuzii si stari care-ti aprofundeaza si cauta in adancurile sufletului tau raspunsuri si adevaruri sanatoase care sa fie integrate, transformarile sunt necesare pentru a evolua. 
Uneori poti avea un sentiment de nesiguranta legat de ceea ce este bine si ce nu, insa, in mod sigur ceea ce nu mai are un loc potrivit in inima ta (sentimente, persoane, stari, amintiri poate) este inlocuit de ceea ce trebuie sa devii ca suflet.
Introspectiile si analizele sau revelatiile nu sunt intotdeauna calme, asezate sau linistitoare. 
Dar in mod cert sunt revelatoare. 
Acorda atentie sufletului tau si nevoilor adevarate, rationalizeaza-ti trairile pentru a face loc puterii autentice de a iubi in toata esenta dragostei, fiind tu insuti.
Daca ai deja copii sau acestia apar in viata ta, relatiile cu acestia iti vor aduce multe intrebari dar si mai multe raspunsuri, te vor ajuta sa te formezi ca intreg suflet care poate oferi si primi iubire sub diverse forme.
Daca esti deja implicat intr-o relatie sau casnicie, poti experimenta diverse stari si situatii de cuplu, de la depresie sau retragere pana la excese de personalitate, supus fiind transformarii. 
Prin dragoste si relatii afective te poti transforma, deci ai nevoie sa traiesti cu sufletul ca sa poti lua calea transformarii. 
Nu evita schimbarile care pot aparea in relatia de cuplu, caci nu faci decat sa fugi de realitate si sa te indepartezi de adevar si de autenticitatea sufletului tau. 
Accepta-le in viata ta si adapteaza-te la ceea ce poti fi si deci poti deveni, cu siguranta mai bun si mai pregatit din punct de vedere emotional si afectiv.
Un an destul de agitat asadar pentru viata de cuplu, in care se pune si problema banilor sau a  sensului real al relatiei in care te afli. 
Vei dori sa intelegi mai mult si mai profund anumite aspecte relationale, sa evaluezi in ce masura relatia in care te afli este avantajoasa pentru sufletul si viata ta in general, in special in primavara si in toamna.
Nu este un an al separarilor radicale, ci mai degarba un an al (auto)analizei si reflectarii fata de trairile ce te anima. 
Perioada februarie-martie este importanta pentru relatia cu partenerul de viata. Pot exista unele discutii in jurul unor subiecte aparent apuse sau inchise. Se pot clarifica lucrurile acolo unde e nevoie. 
Merita sa iti asculti partenerul mai mult, poate are sa iti transmita ceva important sau poate pune problema unor chestiuni pe care remarci ca le evitai. 
Este critic acum sa acorzi deschidere si timp pentru diagnosticarea profunzimii iubirii in care esti implicat. 
Altfel, te poti trezi ca partenerul este mai mereu nemultumit si posibil sa ia o decizie in locul tau.
Ai ocazia din iulie si pana in 2015, sa faci un bilant important al vietii tale de pana acum, sa tragi o linie si sa te pregatesti pentru un nou inceput. Asa ca nu ezita sa contribui cat poti la fericirea si evolutia ta, si prin relatii.