3 ianuarie 2014

Horoscop 2014 - Pesti / Ascendent in PestiCariera si bani

2014 este un an bun pentru inspiratie, creativitate, exprimarea personalitatii, dezvoltare personala si evolutie profesionala. 
Oportunitati in cariera, in special ocazii de colaborare pot aparea, insa nu toate sunt sortite succesului, asadar fii precaut in alegeri, asculta-ti intuitia si ia in calcul doar ceea ce poate fi fezabil pentru tine. 
Poti fi mai selectiv anul acesta si poti tine cont de experientele de pana acum, caci concluziile ar trebui sa te ghideze spre legaturi fericite si alegeri castigatoare.
Nu este exclus sa initiezi anumite afaceri sau activitati profesionale sau extra-profesionale pe puterile tale. 
Este crucial in acest an sa fi identificat activitatea, fie ea si in paralel cu job-ul, care sa-ti asigure placere si implinire sufleteasca. 
Orice incercare de a devia de la ceea ce poti performa prin inspiratie si creativitate, e posibil sa se transforme in esec, prin alegeri gresite si total neinspirate.
De aici vin si banii, nu constant, poate sporadic dar consistent, si asta sa te faca sa fii multumit la final si sa constati ca a meritat efortul. 
Ceea ce faci este recomandat sa fie in legatura cu latura umana si obligatoriu sa reprezinte o placere pentru tine. 
Numai cand pui suflet, te simti cu adevarat implinit cu munca pe care o faci in folosul altora.
Daca ai diplomele necesare demararii unor activitati noi sau dezvoltarii unor activitati existente, este foarte bine. 
Dac nu le ai insa, va trrebui sa le obtii, sa depui efort pentru asta si sa nu te bazezi pe noroc, caci anul acesta nu iti aduce succes fara efort. 
Este posibil sa fie nevoie sa faci anumite studii de perfectionare sau sa inveti un domeniu nou. 
Nu te lasa infrant de cunoastere, ci coopereaza sa asimilezi ceea ce este esential pentru succesul pe care ti-l doresti.
In toamna, posibil sa fie nevoie sa iei anumite decizii si pentru asta sa trebuiasca sa ai destul de mult curaj, insa ai ocazia sa cantaresti atent o astfel de decizie in vara, cand vei cunoaste mai multe detalii, dincolo de intentie.
Apoi, spre finalul anului, poti culege roadele eforturilor de peste an, atat ca realizari profesionale cu impact social mai ales, dar si ca recompense de ordin financiar.
Pana atunci insa, incepand cu luna iulie, ai mult de lucru, activitatile se diversifica si va trebui sa te implici in mai multe proiecte decat de obicei, poate si programul de lucru va fi destul de obositor, insa vei fi multumit de timpul investit.
Profita de primavara si implica-te cu argumente convingatoare, solutii inovatoare sau salvatoare si cu initiative spontane, dar sclipitoare si iti vei impresiona atat sefii, cat si colegii care vor avea nevoie de tine.
Banii care vin din colaborarile suplimentare pot fi obtinuti prin implicare obilgatorie. 
Poate chiar este nevoie sa controlezi mai bine niste lucruri sau sa gestionezi personal anumite chestiuni financiare, pentru a fi sigur ca sumele asteptate vin la timpul potrivit.
Daca ai in subordine echipe sau gestionezi munca unor colaboratori, este recomandat sa cunosti ceea ce se intampla in detaliu si sa vezi daca acele persoane care iti asigura colaborarea, au mai mult nevoie de suportul tau, de sustinerea ta si daca isi fac treaba bine.

Dragoste

Sectorul sentimental este destul de vizat anul acesta, esti destul de sensibil si poti reactiona prin aprecieri gresite sau chiar decizii pripite, in cazul in care nu faci eforturi sa intelegi ce nevoi ai cu adevarat si ce te poate multumi. 
Procesul subtil de percepere si intelegere a ceea ce inseamna sa fii iubit continua si anul acesta si contribuie inca putin la maturizarea si evolutia ta sentimentala. 
Nu te speria atunci cand primesti prea mult, se intampla pentru ca ti-ai castigat acest drept. 
In schimb, cand vine vorba despre ceea ce oferi, probabil ca vei fi mult mai atent. 
Te poti hotari sa faci un copil in prima parte a anului, sau te poti (re)indragosti brusc, nu neaparat de cine trebuie sau nu neaparat pregatit sa ai parte de relatia vietii, mai ales din vara incolo, cand focusul tau este pe zona muncii.
Alege ce este mai de pret pentru tine, dupa o filtrare atenta cu mintea si cu inima.
Iubirea nu exclude ratiunea financiara, obiectivele comune, telurile si aspiratiile comune sau diferente care se vad in viata materiala a relatiei. 
Este important sa analizezi si sa discuti deschis despre toate aspectele care vizeaza relatia si iubirea, caci toate aceste aspecte sunt supuse acum unei filtrari datoare cu clarificari, raspunsuri in sensul mentinerii sau schimbarii de pozitie in cadrul relatiei, sau de relatie in sine. 
Pana in vara, relatia exista sau o eventuala noua relatie se va cerne si vei ramane cu ceea ce trebuie pentru o decizie. 
Nu este lucru usor, dar lectiile de viata in iubire pot fi extrem de pretioase anul acesta.
Daca vei alege sau vei fi nevoit sa accepti o separare, incearca sa creezi contextul in care aceasta sa ase desfasoare cat mai benefic pentru amandoi. 
Daca mergi mai departe in relatie, discuta cu partenerul tau si pune la punct un program de viata si o colaborare de iubire bazata pe o intelegere si o multumire care sa fie acceptata de amandoi. 
Oricare lucruri nespuse vor ridica semne de intrebare si vor solicita explicatii, dar cine stie in ce context, tensionat sau constructiv. 
Depinde de amandoi sa va deschideti la timp, fara menajamente si sa clarificiati premizele fericirii impreuna sau separat.
Lectia de iubire din 2014 va va influenta mult timp de acum inainte si e de preferat sa fie inteleasa si integrata corect, asa incat acordati timp si energie relatiei, partenerului, in numele iubirii, de care ai atata nevoie.