15 ianuarie 2014

Esti pasionat de astrologie? Acum poti deveni Astrolog autorizat ANC


Un astrolog bun care practica astrologia in Romania  si pasionatii de astrologie merita sa detina un certificat de astrolog, care sa ateste experienta sa testata in astrologie, dar si cadrul oficial de a o practica.


Certificatul de astrolog = document oficial, certificat de competente profesionale pentru ocupatia de astrolog (cod COR 516101),  recunoscut si autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fost CNPFA) si UE. 

Certificatul de astrolog cuprinde competentele din standardul ocupational si are valoarea unui certificat de absolvire, conform legislatiei in vigoare.


Acest certificat atesta ocupatia de ASTROLOG (reglementata prin Standardul Ocupational pentru ocupatia de Astrolog), permite practicarea astrologiei in cadru oficial si legal si este recunoscut in Romania si UE.

Multi pasionati de astrologie care sunt autodidacti sau au urmat si anumite cursuri de astrologie, au sansa de a practica in mod curent aceasta meserie in baza certificatului de astrolog, obtinut in urma evaluarii cunostintelor si experientei in astrologie.

Ce avantaje ai daca detii un CERTIFICAT DE COMPETENTE PROFESIONALE PENTRU OCUPATIA DE ASTROLOG (cod COR:516101):

  • Certificatul de astrolog obtinut este recunoscut national si in statele Uniunii Europene, avand valoarea unui certificat de absolvire, conform legislatiei in vigoare
  • Certificatul de astrolog este valabil PE VIATA
  • Certificatul de astrolog este eliberat rapid, in baza evaluarii cunostintelor si experientei tale in astrologie
  • Daca ai experienta in astrologie sau esti suficient de pasionat, obtinerea certificatului de astrolog te ajuta sa practici astrologia intr-un cadru oficial si legal in Romania.
  • Certificatul de astrolog reprezinta rampa ta de lansare pentru dezvoltarea unei cariere in astrologie!
Conditii minime pentru inscriere in vederea evaluarii competentelor profesionale pentru obtinerea certificatului de astrolog :
  • Studii medii (diploma de bacalaureat)
  • Cunostinte de baza si avansate de astrologie ; nu este obligatoriu sa ai diplome de la cursuri de astrologie (desi acestea te ajuta si sunt recomandate)
  • Achitarea taxei de evaluare
  • Depunerea dosarului personal
Afla mai multe despre INSCREREA PENTRU EVALUARE aici.
Afla mai multe despre PROCESUL DE EVALUARE aici.
Afla mai multe despre CERTIFICARE aici.