9 ianuarie 2016

Horoscop pentru 10.ianuarie.2016 - Luna Noua in Capricorn


Momentul de Luna Noua in Capricorn (alaturi de Mercur Retrograd in Capricorn in continuare pana pe 26.01.2016, dar si de alte configuratii astrologice care dau complexitate momentului) este unul unic in acest an, intens si plin de potential al valorizarii de sine. 
Acest moment foarte interesant poate lasa amprenta unui viitor benefic daca stim si intelegem ca e cazul sa ne constientizam valoarea personala mai mult ca oricand, cu toate abilitatile si resursele ce ne transforma intr-o investitie mai buna a ceea ce putem fi in timp. Este adevarat ca indrazneala de a schimba sau de a misca lucrurile intr-o directie mai demna de noi insine implica o oarece maturizare a ceea ce ne place si ne repezinta si ca o doza anume de curaj de a ne confrunta cu propriul adevar necesita putina intelepciune si o autoevaluare corecta, chiar dura. Insa doar asa ne putem asuma ceea ce suntem, ceea ce am dobandit si am devenim sau ceea ce realizam ca suntem pe cale sa devenim. Asumarea de sine este o responsabilitate egala cu virtutea de a evolua spre o versiune mai corecta a noastra.
In alta ordine de idei, e un moment de noi inceputuri, de planuri noi si intentii noi, intemeiate fie chiar si pe idei vechi. Nu e un moment de viteza, de impuls, de turatie maxima. Este un moment tacticos, strategic mai degraba, care ne cere pregatiti sa actionam frana de mana daca situatia o cere, pentru a ne asigura ca pornim pe o directie noua sau cel putin reconfigurata fata de cum era pana acum. Asa reusim sa ajungem incet si sigur la concluzii si revelatii din ce in ce mai edificatoare despre cum ar trebui sa se decurga unele lucruri din viata noastra si ne dam sanse de redresare in timp util.
Cu alte cuvinte, avem ocazia sa facem o treaba serioasa, cu toata asumarea, in sfarsit, pentru a construi ceva durabil si concret. Mentalul se poate mobiliza foarte puternic si coopereaza la desavarsirea planurilor noi sau a celor vechi pe cale sa devina realitate cu voia noastra. Puterea gandului lucreaza intens si ne poate ajuta, strict in sensul constructiv.

Ce anume ma determina sa schimb ceva in ceea ce fac pentru a continua mai bine ceea ce am de facut?
Cum merg mai departe cu ceea ce am de facut?
Care sunt acele schimbari pe care trebuie sa le fac pentru mine pentru viitor?
Cat de corect ma autoevaluez in ceea ce fac?
Imi dau importanta si valoarea cuvenita pentru a reusi ceea ce mi-am propus?

Acestea ar fi cateva intrebari care descriu noutatea a ceea de suntem deja ;-)

De Luna Noua, o luna frumoasa si productiva va doresc!:-)