30 ianuarie 2016

Horoscop pentru luna Februarie 2016


Ce si cum suntem sau facem, depinde de fiecare dintre noi , de concluziile sincere la care am ajuns in luna ianuarie si de cat de constiinciosi am fost in analiza. Abaterea de la ceea ce stim ca functioneaza este dificila, insa motivatia ar trebui sa fie suficienta pentru ceea ce ne dorim, daca respectam 2 conditii: 1) indrazneala si nevoia de a face ceva unic care sa ne reprezinte cu adevarat si sa insemne ceva si pentru ceilalti totodata, sa fie directionate spre exterior/oameni/scopuri nobile sau caritabile/in care sa ne exprimam creativitatea si generozitatea autentica (Luna Noua in Varsator / 8.02.2016) si 2) sa vedem in ce masura sacrificiul este demn de o miza corecta (Luna Plina in Fecioara / 22.02.2016). Nu ne e foarte usor sa ne abatem de la drumul batatorit, de la ceea ce ne este cunoscut, insa, daca intelegem ca important este nu sa reinventam roata, ci sa gasim propria maniera, originala de ce nu, de a face un lucru sau de a gasi / aplica o solutie. Indraznim, dar sa tinem drumul drept, sa tinem cont de consecinte si de ceilalti si musai sa luam in calcul inspiratia si instinctul care ne poate arata solutia potrivita.
8 februarie 2016 este un moment de noi inceputuri altfel. In special in relatii. Este foarte important cu cine interactionam, sa putem dezvolta relatii constructive si sanatoase, prin care sa ne mobilizam energia si sa ne intarim increderea in noi insine, prin care sa marcam un lucru/o actiune/o cauza sau un efect care sa ne puna in valoare corect si sa ne poata aminti placut oricand ca am fost candva acolo.
In ceea ce priveste stilul nostru de viata, pana in 22 februarie bine ar fi sa facem putina curatenie: sa aflam ce trebuie sa eliminam/la ce trebuie sa renuntam, ce sa adoptam si chiar sa ne orientam mai mult spre purificarea fizica, psihica si mentala. Astfel ne ajutam sa atingem echilibrul si sa ne mentinem in forma pentru ceea ce urmarim sa realizam. Toate acestea insa, nu vin fara o analiza a ceea ce se intampla cu noi si inafara noastra.
  • Esti pregatit(a) sa schimbi viata pe care o traiesti? 
  • Esti pregatit(a) pentru evaluarea vietii pe care o traiesti, a ceea ce faci si a detaliilor care fac sau nu fac diferenta?
Pregateste-te sa accepti , sa renunti, sa integrezi, sa apreciezi si sa intelegi sensul dincolo de "a trebui".

Si vei simti diferenta in viata ta.