18 iulie 2014

Previziuni astrologice pentru 18.07.1014-13.08.2014: tranzitul lui Venus in Rac


Incepand de azi si pana la mijlocul lunii august, Venus va tranzita semnul Racului. Aceasta peioada ne indeamna la aprofundarea iubirii, la anumite reveniri in trecut pentru a intelege de ce simtim ceea ce simtim sau pentru a retrai anumite senzatii si perceptii cu impact emotional si afectiv pentru a reusi sa stabilim un echilibru interior spre care tindem si avem nevoie. 

Ne putem delecta cu stari melancolice, cu romantism si emotii care ne misca si ne determina sa verificam/construim/ne debarasam de o anumita zona de confort in care ne simtim in siguranta, doar pentru ca reprimarea sau amintirea unor trairi din trecut nu ne mai pot face rau asa cum unele noi din prezent sau viitor poate da. 
In mod cert, avem ocazia sa deslusim si nevoile de vindecare, validate si printr-un filtru evolutiv pentru a intelege ca asa cum sanatatea fizica ne ajuta sa facem concret lucruri in viata, asa sanatatea interioara/emotionala/efectiva trebuie intretinuta, revigorata sau reconfigurata, dupa caz. 
In aceasta luna si pana la jumatatea lunii august, unele intrebari la care am putea incerca sa ne raspundem, ar fi: 
• Cum trecem cu bine de momentul de optimizare sufleteasca trait candva? 
• Ce avem nevoie sa ne armonizam sufletul, sentimentele si trairile, la acel nivel cunoscut intr-o experienta trecuta? 
• Ce avem nevoie pentru a ne pregati inima sa simta din nou ceea ce a simtit candva si a fost atat de bine sau noi senzatii intense?
De retinut ca aceasta perioada se suprapune timp de aproximativ 1 luna de zile si cu tranzitul lui Jupiter prin Leu despre care am povestit aici http://goo.gl/HfZQvN, lucru care inseamna ca intelegerea trairilor noastre afectate candva pozitiv sau negativ, este esentiala pentru a ne putea bucura de noua perspectiva ce tocmai se aseaza in viata noastra