16 iulie 2014

Previziuni astrologice pentru 17.07.2014 – 11.08.2015: tranzitul lui Jupiter in Leu


In ultimul an, am avut de-a face cu anumite experiente si provocari, care ne-au ajutat sa ne dezvoltam intuitia, sa ne redescoperim radacinile, sa ne cultivam si sa ne reconfirguram relatia cu propriul nostru trecut, cu familia si cu cei apropiati, cu adancimea sufletului nostru si a sentimentelor autentice. Practic am avut ocazia sa ne reconfirmam ceea ce meritam, ceea ce putem avea prin ceea ce putem fi.
Din 17 iulie, Jupiter intra in Leu si tranziteaza aceasta zodie pentru o perioada de aproximativ 1 an. 
Multe experiente si trairi vor fi similare cu cele petrecute in perioada august 2002-august 2003, macar la nivel de diversitate, noutate si invataminte.
Creativitatea se acentueaza si trebuie folosita cu incredere, nevoia de a iesi din matca pentru a ne lasa sa fim pur si simplu este simtita mai mult ca pana acum, la fel si pofta de viata si convingerea ca suntem caliti, importanti, stapani pe propria viata.
Iubim si ne lasam iubiti cu mai mare deschidere, traim experiente pentru care acum suntem mai pregatiti, ne asiguram ca facem mai mult din ceea ce simtim cu adevarat, avem chef si nevoie. Aproape ca simtim ca orice este posibil, ca nimic si nimeni nu ne poate sta in cale, ca fericirea e usor de atins. Auto-evaluarea si valoarea personala sunt mult amplificate si putem dezvolta acele parti din noi care ne asigura o buna imagine si auto-suficienta.
In alta ordine de idei, se recomanda focus pe noi insine si pe ceea ce avem de facut, prin demersuri corecte din punct de vedere legal (caci orice fapta nedreapta poate fi acum amendata usor) si onorante din punct de vedere sufletesc.

Atentie totusi la tendinta de risipa si dispersarea energiilor in multe directii, la tendinta spre o generozitate prost inteleasa sau la tendinta de a crede ca putem fi in 2 locuri in acelasi timp si asta sa nu dea deloc randament in acord cu eforturile depuse sau sa ne impinga sa ratam un succes atat de mult dorit. Orgoliul se accentueaza si se va simti in modul cum percepem iubirea, cum ne promovam si ne pozitionam in cadrul unor relatii personale si/sau profesionale si cum tratam anumite situatii.

Nu uitati nicio secunda ca interesul si focusul pentru timpul prezent si pentru ceea ce avem mai bun in noi, spre ceea ce putem deveni intr-un sens evolutiv, sunt secretele care asigura succesul si satisfactia, factori determinanti pentru fericirea noastra acum.

De profitat asadar din plin de aceasta perioada, care va mai avea loc peste 12 ani si in care avem liber la o viata frumoasa pe care sa ne-o croim dupa bunul plac, insa tinand cont de ceea ce avem cu adevarat nevoie. Astfel de dorinte sunt sustinute si mai putin cele care implica un grad exagerat de risc, un pericol sau dependente toxice pentru evolutia noastra.

Cei mai influentati de acest tranzit al planetei Jupiter prin Leu, sunt cei nascuti in Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator sau Varsator, sau cu Ascendentul sau cu planete in aceste zodii.