10 iulie 2011

Tranzitul lui Marte prin casa a 3-a


Conform descrierii Tranzitului lui Marte - energie, eforturi si (re)actiuni intense, tranzitul lui Marte prin casa a 3-a, indica o perioada in care suntem motivati sau solicitati in discutii, negocieri, dezbateri.
Pot avea loc examene, comunicarea este favorizata si suntem dispusi sa ne exprimam ideile si gandurile, dar si frustrarile, refuland intr-o maniera daca nu agresiva cel putin inversunata.
Acest tranzit amplifica lipsa de rabdare si tendinta de a actiona la primul impuls, drept urmare putem atrage adevarate provocari de la si catre ceilalti.
Este un timp prielnic pentru a ne vinde ideile in baza unor contracte avantajoase.
Astfel, resursele financiare pot fi in centrul atentiei, fie in legatura cu acte si contracte, fie in legatura cu modul in care putem obtine avantaje materiale din ceea ce intreprindem.
Tot in aceasta perioada, socializam cu prietenii, cercul de cunostinte se poate dezvolta. Relatiile cu cei apropiati sunt in atentia noastra.
Ne putem gandi in aceasta perioada la tranzactii privind achizitionarea unei noi masini, insa si riscul de accidente creste. In functie de aspectele ce se formeaza intre planete, e recomandabil sa fim vigilenti si sa incercam pe cat posibil sa ne temperam.
Un mod constructiv de consum al energiei este efortul intelectual exprimat prin hobbiuri si pasiuni.