3 iulie 2011

Tranzitul lui Marte prin casa a 2-a


Conform descrierii Tranzitului lui Marte - energie, eforturi si (re)actiuni intense, tranzitul lui Marte prin casa a 2-a, indica o perioada in care putem sa demaram planurile si actiunile gandite sau initiate in timpul tranzitului lui Marte prin casa intai. Preocuparea noastra principala este legata de resursele de care dispunem pentru a face acele lucruri, inclusiv resursele financiare.

Apare motivatia de a face bani, de ne “oferi” valoarea, de a ne folosi abilitatile existente in scop profitabil si de a investi in dezvoltarea calitatilor si talentelor noastre.
Acum tentatia de a cheltui este in crestere sau ne putem trezi ca e nevoie sa cheltuim timp, energie si bani pentru a realiza ceea ce ne dorim, eventual intr-o masura mai mare decat ceea ce am prevazut intial.
In timpul acestui tranzit, cheltuim foarte multa energie, motiv pentru care ne putem resimti ulterior. De aceea este important cum ne canalizam si distribuim energiile, astfel incat sa pastram echilibrul intre ceea ce dam si ceea ce primim. Energia sexuala este deasemenea un aspect important.
Este recomandata cumpatarea la cumparaturi si in special controlul impulsului de a achizitiona anumite lucruri despre care putem constata ca nu avem neaparat nevoie.