6 octombrie 2014

Previziuni astrologice pentru 6.octombrie.2014O zi aparent linistita, cu aroma de haos interior ce ne incearca rabdarea, dar si capacitatea de a discerne, cu simt rational, analitic si responsabil, intre ceea ce avem tendinta de a accepta cu putere de sacrificiu (de exemplu o situatie in care ne complacem de dragul cuiva, de dragul linistii sau al proiectarii imposibilitatii de a putea genera ceva mai bun sau cumva altfel in viata noastra) si ceea ce suntem provocati sa acceptam pentru a ne depasi cumva conditia.
Pe de o parte, suntem aproape de a renunta la ceva pe considerente sentimentale, empatice sau pesimiste. Pe de alta parte, ceva ne spune ca exista un motiv, o ratiune, un adevar sau o realitate greu de acceptat, mai buna decat sacrificiul nefondat. 

In acest context, cu atat mai mult cu cat bulversarea interioara si confuzia ne pot conduce spre directii nu tocmai clare, se recomanda evitarea luarii unor decizii importante astazi, rabdarea de a astepta macar o fina conturare a concretului pentru ideile care ne-au cucerit si intelepciune in a alege intre un sacrificiu nobil, cu sens, fata de unul confuz sau nefondat decat pe anumite perceptii subiective, de moment, distorsionate si influentate de un val emotional. 
Actiunile noastre sunt modest sustinute astazi, un anume risc de tradare exista, exista nesansa sa descoperim in cateva zile ca regretam deciziile luate pe fuga sau 'furati' de anumiti factori cu rol ambiguu. 
Asadar, lasati ce trebuie facut pentru zilele urmatoare si incercati sa va relaxati si sa reflectati la ceea ce ar merita analizat din situatii, conversatii sau intamplari.

O zi frumoasa va doresc, cu detasare si observare, actiuni inspirate si analize revelatoare! :-)