23 septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru 24.septembrie.2014: LUNA NOUA in BalantaMoment special pentru tot ceea ce implica relatiile, comunicarea, negocierea armoniei si intelegerii in relatiile personale si profesionale, care are loc o singura data in an si care ne supune atentiei modul in care relationam cu adevarat si cum putem sa acordam mai bine rolul nostru si felul in care primim si oferim in relatiile de cuplu, de casnicie, de prietenie sau de afaceri.
Acum este un moment in care focusul se indreapta catre ceea ce traim si catre ceea ce ne determina sa evaluam relatiile noastre. Pe acest fond, unii se pot desparti, altii se pot reuni, altii pot cadea la o intelegere de comun acord sau altii pot ajunge la anumite concluzii ale sortii. Avand in vedere ca avem tendinta in actiunile noastre sa fim destul de impulsivi si ambitiosi si dornici de a face multe pentru a obtine ce ne dorim si pentru a gasi solutii, avem pretentii si exigente destul de serioase, totusi nu usor va fi sa stam deoparte si sa privim spectacolul in care avem de fapt un rol principal. De aceea, este foarte important cum ne evaluam relatiile din viata noastra si cum ne raportam la ceilalti.  Mai ales ca acest moment de Luna Noua coincide cu un altul foarte important: inceputul echinoctiului de toamna. Pana acum ne-am canalizat pe rigorile si pretentiile personale si oarecum subiective si destul de exigent, acum practice trecem in faza in acre toate acestea se vor plia pe exterior in relatiile cu ceilalti. Si astfel ne transpunem cu ceea ce am acumulat in relatia cu exteriorul si cream oportunitati de interactiune, in diverse moduri pe care le vom gestiona fiecare cum stim mai bine. Ne putem gasi in anumite sitautii si contexte sociale in care sa ne pune in valoare cu ce am invatat pana acum sau care ne vor inspira sa realizam efecte, consecinte, cai de urmat. Cert este ca planul social se anima cu tot ce inseamna: socializare, networking, relatii de interes, divertisment sau iubire.
Hai sa profitam de aceasta energie de nou inceput si sa ne reconfiguram intentiile, proiectele, relatiile, dorintele, nevoile legate de echilibru si armonie, simt esthetic, arta, tot ceea ce este frumos. Calauza va fi ceea ce vom accepta si modul cum ne regasim in toate astea.
Este adevarat ca pana spre finalul lunii octombrie, atentia fata de celalalt se va stimula in mod natural sau fortat si ca ceea ce va trebui sa se intample se va intampla. Insa avem un cuvant de zis in toate acestea. Iar acest cuvant trebuie construit cat mai coerent cu atat cu cat impactul va fi evolutiv. Reevaluarea relatiilor in care traim si care ne influenteaza intr-un fel sau altul, va avea loc cu precadere in a doua jumatate a lunii octombrie cand Mercur se va afla in miscare retrograda in Balanta si cand pot aparea in atentie chestiuni mai vechi readuse in discutie, intalniri accidentale sau inspirate cu persoane din trecut, rediscutarea unor probleme neincheiate sau clarificate eronat, practic e loc de corectare, redresare, reasezare in relatii pe temelii reconfigurate. Vom afla sigur rezolutiile in noiembrie. Pana atunci insa, recomandarea este sa ne concentram energia catre ceea ce avem nevoie pentru a simti si a atinge acel echilibru dorit. Clarificarile sunt inevitabile si oarecum revelatoare, poate in anumite cazuri dificil de acceptat sau bulversante, insa sunt ajutatoare pentru a merge corect mai departe. Ramane de vazut cum vom gestiona anumite situatii sau discutii majoritatea principiale, caci dintr-un simt al dreptatii sau datorita unei eventuale autoanalize fortate, putem stimula unele conflicte. Totul este sa nu transam, ci mai degraba sa avem dispozitia si intelepciunea de a trata cu discernamant, atent si corect situatiile a caror lamurire ne indreapta spre ceea ce suntem si putem fi.