24 august 2014

Previziuni astrologice pentru 25.august.2014: LUNA NOUA in Fecioara


Moment unic in acest an, pentru noi inceputuri si noi oranduiri legate de munca pe care o prestam, de relatii si de ceea ce avem in comun cu ceilalti, de sanatate. 

In fiecare sector din viata noastra unde aceasta Luna Noua activeaza, este necesar sa evaluam in detaliu, cu seriozitate si responsabilitate ceea ce exista, 

ceea ce nu mai corespunde si ceea ce poate fi pastrat si dezvoltat mai departe, iar asta sa se faca corect, cu asumare, prin eliminarea a ceea ce este inutil, pentru a face loc celor necesare si noutatii. 
Noi proiecte se pot contura acum si noi idei sau planuri, insa acestea trebuie sa fie dintre cele palpabile, practice, concrete, realizabile si sa corespunda unor obiective smart.
Lucrurile trebuie croite acum cu atentie, in urma unei analize destul de exigente pentru a nu scapa de sub control anumite aspecte importante sau detalii esentiale pentru ansamblu. Orice lucru facut la repezeala, fara sa luam in calcul perspectiva si riscurile, ne poate conduce intr-o situatie incurcata, frustranta, delicata. Nu este foarte facil, pentru ca nu avem suficienta rabdare acum, ne precipitam si situatia ne agita. Asta se intampla pe fondul in care simtim sa actionam acum cu tot ce putem, iar pe de alta parte ceva parca ne retine si ne obliga sa analizam daca nu cumva ne pripim in strategie, evaluare, concluzii sau actiune. 
Ei bine, provocarea este de a ne controla si utiliza simtul analitic pentru a depista acele lucruri nesemnificative ce ar putea fi eliminate, sau acele lucruri marunte foarte importante de care depinde cumva reusita noastra.  
Munca se masoara in eficienta, se poate complica, iar calitatea este primordiala, asa incat putem imbina cu succes utilul cu placutul. 
Tendinta accentuata pentru perfectiune ne poate determina sa fim foarte critici cu ceilalti, sa despicam firul in patru si sa ne blocam in anumite detalii. Pentru a evita pierderile din acest motiv, se recomanda cooperarea si colaborarea cu ceilalti unde situatia o cere. Doar asa putem urmari colateralele intr-un mod reciproc avantajos.
Inclusiv in relatii devenim exigenti si vrem explicatii stufoase ce pot divaga in discutii adiacente care ne indeparteaza de la focus si scop. 
Important este sa intelegem ce anume trebuie rezolvat si ce solutii putem gasi pentru asta. Apoi, simtul ratiunii ne poate ajuta sa integram aceste solutii si ceea ce presupun ele.
Sa nu uitam sa analizam in primul rand dorintele sufletului nostru. Raspunsurile si solutiile se afla la noi.
Legat de sanatate, este un moment bun pentru a acorda atentie organismului nostru, pentru a face analize sau tratamente. In special pentru ordine si disciplina in ceea ce priveste regimul alimentar si cultivarea unui stil de viata sanatos.

Luna Noua benefica sa avem! :-)