24 august 2014

Previziuni astrologice pentru 22.08.2014-28.08.2014: provocari de sine


Este o perioada in care sectorul legat de placeri, dorinte, bani, beneficii, mici placer, trece prin teste si provocari bine acoperite, foarte ispititoare. 
Doar cei care stiu foarte bine ce vor cu adevarat si isi recunosc cerebral valoarea personala, vor putea evalua consecintele si repercursiunile unor experiente atat de atractive pentru ca pot constientiza ceea ce ar putea pierde versus ce ar castiga.
Vom afla despre escapade amoroase, despre pasiuni inlantuite, despre inselatorii in dragoste si in afaceri care acum ies la iveala, iar cei care au contribuit la ele pot fi desconspirati si…pedepsiti, de viata si/sau de lege, la un moment dat. 

In timp ce se dezvolta un secret frumos, placut sau generator de castig, totul de fapt este sortit sa iasa la suprafata in numele dreptatii sau al adevarului si sa arunce provocarea unor alegeri destul de dificile, in urma unor justificari necesare si greu de sustinut. Sunt anumite tensiuni pe acest fond. Totul depinde de puterea interioara si luciditatea sufleteasca, in special atunci cand experientele constau in atractie, ambitii si pasiuni confundate cu iubirea sau nevoia, generand la un moment dat suferinta , angoasa, experiente penibile sau doar prost intelese.
Nu multi vor depista in timp util daca exista un real castig pentru a imbratisa o alternativa, fie ea in dragoste sau in alt domeniu de viata. Tentatiile sunt mari. La fel si trairile. Insa se recomanda atentie si prudenta, mai ales ca reactiile pot fi foarte colorate si demonstrative atunci cand are loc confruntarea intre adevar si minciuna, iluzie si deziluzie sau investitie si pierdere.
Aceste teste si presiuni pe fondul diverselor temeri creeaza dorinte aprinse, freamat interior, frustrari , iar aceste simtiri pot coplesi si pot impinge spre consumarea experientei respective. Totusi valul nu duce neaparat si intotdeauna unde ne dorim si ne putem trezi in situatia ca suntem nevoiti sa gestionam niste consecinte care sunt total in antiteza cu ceea ce am intentionat si ne-am dorit de fapt. De aici, dezamagirea fata de ceea ce traim si fata de noi insine poate fi neplacuta si foarte derutanta. De aceea, analiza atenta a sufletului si a felului in care se simte acesta in cadrul unor experiente, trebuie trecuta si prin filtrul ratiunii. Cu atat mai mult cu cat ceea ce nu este corect sau binemeritat si neasumarea sunt amendate. Iar ceea ce nu este pentru un sens evolutiv, autentic si acordat la ceea ce meritam sa fie, nu va rezista.
Insa, ceea ce este favorabil acum si putem integra pentru a intelege mai bine experientele pe care le atragem si pe noi insine, este recunoasterea propriilor exigente, frici si secrete, asumarea acestora si vindecarea lor prin ceea ce aflam si stim ca suntem dispusi sa depasim. Sa nu uitam ca nimic nu este intamplator si tot ce se intampla are un sens. Provocarea este de a descoperi sensul si de a creste prin ceea ce putem fi.
Pe 25 august avem Luna Noua in Fecioara
Reglajele si calibrarile se realizeaza prin experinte, relatii si trairi. Alegerile noastre sunt de asumat si antrenat  Varianta optima ar fi: infrunta totul cu tine insuti si cresti!

***Pe 25 august avem Luna Noua in Fecioara, insa despre asta va povestesc intr-un nou articol.

Weekend minunat va doresc!