7 octombrie 2014

Previziuni astrologice pentru 8.10.2014: Luna Plina si Eclipsa de Luna pe axa Berbec-Balanta: unde dai si unde crapa!


Avem parte de un moment delicat (posibil sa se fi resimtit deja de cateva zile), cu mare incarcatura, incurcaturi, asteptari, haos in sectorul relatiilor de orice fel, personale sau contextuale. 
Incarcatura emotionala este la apogeu, vine din trecut cu cele corespunzatoare acumulate si poate afecta interactiunea cu ceilalti. Astfel pot avea loc anumite animozitati, tensiuni, conflicte, chiar si adevarate explozii pentru unii. Pentru altii, chiar daca nu sunt neaparat provocati de cineva, presiunea acumulata, multe lucruri nespuse sau un simt al dreptatii indreptatit a se manifesta, poate fi acum motorul unor izbucniri surprinzatoare.

Recomandabil ar fi sa incercam sa pastram echilibrul si sa nu amplificam momentele tensionate, intrucat exagerarile pot avea efecte cel putin 6 luni de zile de acum inainte. 

Ceea ce este o certitudine este generarea unor discutii de lamurire, clarificare, elucidare, prin constatari dezvaluite sau provocate, prin reprosuri sau prin divagare contextuala in comunicarea cu ceilalti. Atentie deci la substratul si intentia celor spuse acum, la argumentele si maniera in care le sustinem, dar neaparat si la adevarul nostru interior care e singurul ce elibereaza de tensiune, presiune, greutate sau complicatii sufletesti.
Avem totusi noroc de sustinere a acestui adevar, a scopului autentic al sufletului nostru. De aceea, sa nu uitam cine (mai) suntem in raport cu ceilalti, cine (mai) putem fi in si pentru relatiile noastre, ce ne (mai) anima in cele mai adanci si “vechi” cotloane ale inimii. Spun “(mai)”, in contextul in care, in anumite relatii, pentru multi dintre noi, vom afla adevaruri noi, calauzitoare si eliberatoare, care pot darama adevarurile de deunazi in care eram obisnuiti sa credem, ne era comod sa credem sau pur si simplu ce placea sa credem. In acest sens, eliberarea este ceea ce se poate intampla mai bun si mai constructiv, cu pretul unor conflicte sau tensiuni care sa merite. Intr-un fel sau altul, nu prea mult in viitor, vom sti cum si in ce directie vom continua pentru a ne fi mai bine.
Pentru cei fericiti, se pot confirma deciziile bune si autenticitatea scopurilor in viata si acesta perioada sa fie cu bucurii si surprize placute. Si totusi mentin rezerva de a constientiza si de a analiza cu atentie ceea ce simtim, ceea ce ne dorim si potentialul de a armoniza toate acestea.

Atentie si la volan, la impulsuri, la orice decizie menita sa marcheze, sa schimbe. Schimbarile sunt necesare, prin confirmari de a ramane sau de a pleca din anumite relatii sau doar prin reconfigurari in ceea ce priveste modul cum ne manifestam si ne simtim in relatiile noastre si pot avea loc din radacina. Nu stim inca ce va fi in loc. Dar se tese directia, direct din actiunile noastre. Nu trebuie decat sa credem in ceea ce suntem si putem fi.

Posibilitatile de reinnoire sau revigorare in relatii si legat de anumite proiecte, planuri si ambitii intervin in a 2-a jumatate a lunii, asa incat pana atunci, pentru a da o directie buna unor noi inceputuri, sa incercam sa rezolvam orice impediment cu rabdare, tact si diplomatie. Pe cat posibil. Atentie asadar, unde dam si unde va crapa :-)

Vom intelege mai bine dupa un timp valoarea atentiei  ;-)

O zi minunata sa avem!