14 iunie 2014

Previziuni astrologice pentru 13.iunie.2014: LUNA PLINA IN SAGETATOR


Un moment de apogeu avem azi, cu energie, cu anumite lucruri care pot ajunge la un punct culminant care sa declanseze tensiuni, concluzii, poate chiar finalizari, sub rezerva ca mai este loc de schimbari pana la conturarea unei rezolutii finale si concrete (Mercur este inca retrograd si in combinatie cu alte aspecte, nu creaza intocmai terenul pentru intamplarea unor lucruri clare si sigure pana la finalul lunii iunie). 
Totusi ceea ce am incercat sau am asteptat de la finalul lunii mai, poate avea acum o finalizare. Energiile si starile experimentate in acest rastimp pot avea acum un punct de maxim si ne pot determina sa resimtim asta prin oboseala, tensiune, nervozitate, stres sau doar senzatia de coplesire.
Avem tendinta de a fi impulsivi, de a raspunde prompt prin anumite reactii la tot ceea ce ne impacteaza pozitiv sau negativ si de aceea se recomanda mentinerea pe cat posibil a unui echilibru, caci unele vorbe dure pot fi regretabile, un anumit adevar spus transat poate fi dureros, unele decizii pot fi total nepotrivite sau unele gesturi pot atrage consecinte importante.
In special in relatiile personale si profesionale, se recomanda diplomatia si chiar amanarea unor concluzii sau impulsuri pripite. Acum este momentul sa intelegem niste lucruri care s-au rostogolit si au ajuns intr-un moment critic, este momentul sa ne formam o parere cladita pe chestiuni trenante care par ca se limpezesc acum, insa nu este momentul neaparat pentru a decide final. Avem senzatia ca orice este posibil, ca se poate intampla orice, terenul este inca usor alunecos si multe se mai pot schimba. Consecintele deciziilor de moment pot fi insa ireversibile.
Din alt punct de vedere, cei care au analizat, au evaluat realist, au facut ceea ce merita pe termen mediu si lung si au inteles sensul anumitor schimbari sau a unor neconcordante in planul vietii (sau au cugetat si au ales sa urmeze detasat o directie constructiva pentru viata lor), pot avea un castig. Acest castig poate fi la nivel de filozofie de viata, la nivel de claritate a unei directii importante, la nivel de adevar depistat sau acceptat, la nivel financiar sau pur si simplu la un nivel de implinire interioara. Putem simti ca in sfarsit lucrurile si viata lor, in urma actiunilor si a experientelor din ultimele aproximativ 2 saptamani, parca incepe sa se aseze. Si ramane sa cunoasca mai clar traiectoria ce va urma, chiar cu pretul adoptarii unor schimbari venite pe neasteptate, dar primite cu deschidere.
In concluzie, pentru toata lumea: atentie la ce se petrece in jur, intelegere a esentei, rabdare pentru noi intorsaturi de situatie, flexibilitate si pregatire in deplina cunostinta de cauza pentru noi experiente si situatii de viata, necunoscute momentan, anticipate sau dorite. Noi perspective se formeaza(:-)
Altfel, liber la peteceri, la distractie, la dezbateri, la socializare si experiente inedite!
Luna Plina plina de energie constructiva sa avem!(:-)