28 mai 2014

Previziuni astrologice pentru 28.mai.2014: LUNA NOUA in Gemeni


Moment de nou inceput pentru ceea ce ne dorim, pentru conturarea unei directii spre aspiratiile pe care le avem, spre idealurile si indeplinirea ideilor si intentiile pe care le dezvoltam, mocnit de ceva vreme si mai accentuat in ultimele zile.

Croim acum noi planuri, schimbul de idei si creativitatea sunt accentuate si favorizate, simtim parcasa miscam lucrurile inainte iar rabdarea nu mai este neaparat punctul nostru forte.
Pe acest fond activ si trezit parca progresiv din amorteala din ultima perioada, avem totusi si unele confuzii legate de cum putem face cel mai bine lucrurile acum, daca este sigur sa facem intr-un fel sau in altul, sau pur si simplu neavand confirmari ferme din exterior, putem experimenta chiar si o dezamagire pentru ca lucrurile nu decurg asa cum ne dorim si fix cand ne dorim, mai ales ca deblocarea se resimte si nevoia de recuperare creste.
Ei bine, cand lucrurile sunt confuze, nu prezinta certitudini si nu ne ajuta sa definim o directie extrem de precisa pe care sa ne bazam, e bine sa stam un pic deoparte si sa ne lasam inspirati, sa cugetam in ce masura graba poate strica treaba. Mai ales ca in aproximativ 2 saptamani ne intalnim cu momentul in care reevaluarile vor fi necesare, iar reconfigurarea anumitor planuri sau actiuni va fi impusa.
Asadar, se da startul noii directii, ne putem gandi la lucruri noi, colaborari, interactiuni cu impact asupra creativitatii, comertului, afacerilor, comunicarii de toate felurile, socializari, studii si conversatii stimuative din care se naste noul, schimbarea, ideea, sclipirea. Ne descarcam si incarcam emotional si intelectual, cu impact in plan personal si profesional. In prima faza, tot ceea ce trecem prin filtrul ratiunii si al mentalului, se rasfrange si se filtreaza in plan emotional si astfel cernem lucrurile care roiesc in mintea noastra si in planul social si vom ramane cu ceea ce este esential si relevant de facut pentru viata noastra. Apoi, reevaluam si definim ceea ce ramane de facut, astfel incat sa ne asiguram ca suntem pe o directie buna, cu cine trebuie si in termenii adecvati scopului sau sensului propus sau implicit.
Cert este ca se deschid timid portile catre exterior si avem o perioada interesanta, usor agitata si pe alocuri de neinteles clar si concret, dar cu multe talcuri de stimulat mintea si sufletul Luna Noua cu start sa avem si in special pentru Gemeni (si cei cu Ascendent in Gemeni), Sagetatori, Fecioare si Pesti!