20 mai 2014

20.mai.2014: Marte revine in mers direct: selectia directiilor permise


Marte revine in mers direct dupa aproximativ 2 luni de retrogradare, in Balanta, alaturi de alte aspecte care au nuantat anumire stari, emotii, interactiuni, actiuni. 
Din martie pana acum ne-am luptat cu intentiile, cu dorintele, cu nevoia de a face ceva cu noi insine, cu altii si cu viata noastra in general si cumva ne-am trezit marcati de greutatea de a putea urni lucrurile inainte asa cum ne-am dorit.
 Ne-am dorit, am simtit si am experimentat motivari si imbolduri (deseori esuate) de a actiona intr-un fel sau in altul, de a riposta sau de a ne confrunta, ancorati in concret, cu ceea ce gandeam si credeam ca este de facut. 
Unii am sarit in aer cu aripile frante, altii am pus presiuni pe ceilalti, 'inspirati' chiar de propria nevoie de a face ceva cu si pentru noi dar pe care nu am fost intocmai capabili sa o onoram, altii posibil ne-am trezit in incapacitatea de a actiona inspre scopul propus de-adevaratelea,  fie dintr-o forta interioara confuza, fie lovind-ne la randul nostru de ziduri exterioare sau...doar de ruperi de ritm, nu intotdeauna deslusite sau intelese. 
Totusi a fost o perioada buna de autoanaliza si reevaluare a propriilor actiuni bazate pe propriile nevoi adevarate. 
Iar aceasta perioada a fost benefica din acest punct de vedere, pentru ca am avut ocazia sa nu facem foarte multe lucruri gresite, sa nu actionam in sensul schimbarii manati de impulsuri nepotrivite pentru asumarea unor efecte pe termen lung si pentru anumite directii nedorite.
Asadar acum, cand Marte intra in mers direct, au loc deblocari, schimbari de ritm, anumite flexibilizari in relatia cu ceilalti si mult mai multa actiune, deci si consum de energie. 

Daca din martie pana acum oboseala si pasul pe loc au rezultat din consum interior pentru ceea ce nu se contura, nu se intampla sau nu avea loc conform anumitor planuri ambitioase cu premise usor defectuoase, de acum vom simti o energie mai vie si un aplomb mai...normal:) timpul va trece rapid, vom fi mai activi in actiune si cumva parca vom dori sa facem tot ce nu s-a putut pana acum. 
Atentie insa, este recomandabil sa ne coordonam ritmul si mai ales sa intelegem ca o actiune corecta aduce dupa sine un rezultat corect. Asa incat, unda verde se arata, culoarul se lateste si nu doar lungimea de unda conteaza, cat mai ales latimea de banda:)
Pana la inceputul lunii iunie cand alte provocari ne vor tine (pre)ocupati, sa ne scuturam zic si sa ne punem pe treaba pe fagasul care ni se permite;)
Cu Marte inainte, in relatii si in rest, progresiv si evolutiv sa fie!!!:)